Wat kost een hardhouten trap?

Wat kost een hardhouten trap?

Wat kost een hardhouten trap

Een hardhouten trap heb je al vanaf 149 euro. Dit is een beukentrap die beschikbaar is in meerdere maten.

 

Beukentrap

Wanneer je op zoek bent naar een hardhouten trap dan wil je natuurlijk niet te veel betalen. Daarentegen is het van belang dat het hout op een duurzame wijze wordt verkregen. De beukentrappen die je aanschaft bij van Eldik Ladders voldoen aan deze eisen. Je hebt hierbij een betaalbare trap waarbij wij goed letten op duurzaamheid. Een beukentrap is inderdaad iets duurder dan de grenen variant. Dit komt doordat hardhout langzamer groeit dan zijn dennen variant. Het voordeel daarbij is wel dat het beukenhout een fijnere nerf heeft.

 

Betaalbare hardhouten trap

Afhankelijk van jouw situatie is er altijd een betaalbare hardhouten trap te vinden. Zo heb je al een trap met 6 treden. Deze is 125 centimeter hoog en kost 149 euro. Een trap van hardhout met 17 treden kost 315 euro. Met deze trap overbrug je ruim 3 meter. Koop je bij deze trap handige accessoires zoals een bevestigingsrail en een set haken? Dan je voor nog geen 400 euro al kant en klaar. Voor dat bedrag wordt de trap in een geheel bij je afgeleverd. Het is dus niet nodig om de trap als bouwpakket in elkaar te zetten.

 

Gebruik van de hardhouten trap

Een hardhouten is een mooie oplossing voor veel situaties. Praktisch gezien is het een hulpmiddel om twee verdiepingen te overbruggen. Denk daarbij naar een opgang naar zolder. Of je hebt een mooie vide waar je een degelijke trap voor wilt. Maar deze trappen worden ook gebruikt als trap bij een boekenkast. Of denk aan winkels waarbij de kleding op diverse schappen is geplaatst. Deze handige trap is daar een ideale maar ook elegante oplossing voor. Het hardhout heeft van nature een warme en mooie uitstraling. Dat misstaat niet in een winkel. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze hardhouten trappen veel in huis worden geplaatst om hem te voorzien van accessoires.

 

Koop je hardhouten trap bij Van Eldik Ladders

Je hebt gezien dat hardhouten trappen best betaalbaar zijn. Bij Van Eldik Ladders in Ochten hebben we een uitgebreid assortiment aan hardhouten trappen. Vaak op voorraad in ons magazijn. Daarnaast voorzien we je graag van advies. Zo kijken we met je mee welke trap het beste past in jouw woonomgeving. Interesse? Bel ons, we helpen je graag.