Gratis verzenden vanaf €150,-

5 jaar garantie

Hoge klantwaardering

Bouwladders

3 Product(en)

Houten bouwladders in meerdere soorten en maten. Ben je op zoek naar een speciale bouwladder of wil je hem iets aangepast hebben? Bel ons dan even, we kunnen de ladders vaak aanpassen in de werkplaats!

Sorteer op:

Degelijke ladders voor de bouw

Ben jij op zoek naar een stevige, houten bouwladder? Dan ben je bij Van Eldik aan het goede adres! Wij voeren al sinds 1891 het ambacht uit, waardoor wij onze trappen en ladders produceren met meer dan 125 jaar ervaring. Hierdoor weten wij precies wat jij nodig hebt en kunnen we jou in elke situatie van de juiste ladder voorzien. Zo bieden wij de houten bouwladder aan. Deze ladder is verkrijgbaar in drie varianten: de standaard bouwladder, de Limburgse bouwladder. en de Duitse variant. De standaard bouwladders worden gemaakt van Southern Yellow Pine-hout. De Limburgse bouwladder bestaat uit vurenhout, waarbij de sporten van stevig hardhout gemaakt zijn. De Duitse bouwladders bestaan uit vurenhout. Alle ladders zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Het verschil tussen een Limburgse, Duitse en standaard bouwladder

Bij Van Eldik Ladders hebben we bouwladders in drie varianten. De Limburgse bouwladder wordt gefabriceerd in Limburg en kenmerkt zich door de sporten die door de ladderbomen heen worden bevestigd. De standaard bouwladder heeft inkepingen waar de sporten invallen en zijn een paar centimeter breder dan de Limburgse bouwladder. De sporten van beide ladders hebben een optrede (de afstand van de bovenkant van de sport tot de bovenkant van de volgende sport) van 25 cm. De Limburgse bouwladder heeft een lengte van 330 cm, 420 cm, 450 cm of 510 cm. De standaard bouwladders hebben een lengte van 200 cm, 250 cm, 300 cm, 360 cm, 390 cm, 420 cm en 450 cm.

De Duitse bouwladder heeft ronde bomen, die prettig in de hand liggen. Deze ladders zijn in lengtes van 300 cm, 400 cm, 500 cm en 600 cm verkrijgbaar.

Koop jouw houten bouwladder bij Van Eldik Ladders

Wil jij een houten bouwladder kopen? Dan helpt Van Eldik Ladders jou graag verder! Wij hebben ladders van verschillende maten, waardoor er altijd een geschikt exemplaar voor jou bij zit. Bij aankoop van onze ladders geven wij standaard vijf jaar garantie. Vanaf een bestelwaarde van €150,- verzenden wij de bouwladder ook nog eens gratis!

Vragen?

Heb jij nog vragen over de bouwladder, de levering of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder en voorzien jou van deskundig advies.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »