Gratis verzenden vanaf €150,-

5 jaar garantie

Hoge klantwaardering (9+)

Aluminium trappen

4 Product(en)

Degelijke trappen van aluminium in alle soorten en maten. Dat betekent dat er altijd wel een goede trap voor je bij is. Het grote voordeel van aluminium trappen is dat ze licht en makkelijk hanteerbaar zijn.

Sorteer op:

Trappen gemaakt van aluminium

Trappen van aluminium zijn lichter dan de houten trappen. Dat betekent dat ze makkelijk in het gebruik zijn. Ze zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Er is een dubbeltrap, deze trap kun je van twee zijden beklimmen. We hebben de huishoudtrap, ook wel keukentrap genaamd. Dit is de trap die het meest gebruikt wordt in en om het huis. Daarnaast is er de plateautrap of bordestrap. Deze aluminium plateautrap heeft doorlopende stijlen zodat je ook op de bovenste trede kunt gaan staan.

Gebruik

Het voordeel van een trap is dat hij kan worden ingeklapt. Daarmee bespaar je veel ruimte wanneer je de trap opbergt. De aluminium trappen zijn veelzijdig in gebruik. Je kunt ze als trap gebruiken voor huishoudelijk werk. Maar een dubbeltrap is juist weer geschikt om buiten de heg mee te snoeien. Doordat je deze van twee kanten kunt beklimmen voorkom je dat je de trap vaak moet verplaatsen.

Maten

Er is al een trap van aluminium vanaf drie treden. Deze lage aluminium huishoudtrap pak je snel wanneer je ergens net niet bij kunt. Daarnaast neem hij weinig ruimte in beslag. Lekker praktisch dus. De langste aluminium trap is 3 meter. Wanneer je kiest voor de dubbeltrap met beugel, hierop kun je tot op de bovenste trede staan, kun je werken tot een hoogte van ongeveer 4,50 meter tot 5 meter.

Koop je aluminium trap bij Van Eldik Ladders

Je kunt met een gerust hart een aluminium trap bij Van Eldik ladders kopen. Doordat we meer dan een eeuw ervaring hebben in het zelf maken van ladders en trappen weten we exact waar een goede trap aan moet voldoen. Heb je een trap gekocht dan wordt deze binnen een paar werkdagen bij je thuisbezorgt. Wanneer je bestelling meer is dan €150 dan is het bezorgen zelfs gratis. Heb je vragen over de trappen van aluminium? Aarzel niet om contact op te nemen met onze mensen van de klantenservice. Ze helpen je graag!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »