Wood Chips
usp-1
Sinds 1891

Met meer dan 125 jaar kennis, weten wij precies welke ladder of trap je nodig hebt. Altijd de beste keuze!

usp-2
Klanten waarderen ons

Bij ons kun je altijd uitgaan van een goede klantenservice en goede kennis. We worden door onze klanten hoog beoordeeld en staan altijd voor je klaar!

usp-3
5 jaar garantie

Ongeacht naar wat voor ladder of trap je op zoek bent, bij ons ontvang je 5 jaar garantie. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de beste ladder hebt voor iedere situatie!

Badkamerladders

1 Product(en)

Een ladder kun je prima in de badkamer plaatsten. De badkamerladder is handig om bijvoorbeeld je natte handdoeken aan op te hangen.

Sorteren op: Meest bekeken
Badkamerladder
|
Op voorraad

Badkamerladder
€110,00 €90,91 Excl. BTW

Ladders voor de badkamer

Onze badkamerladders zijn handige handdoek ladders. Doordat ze net iets breder zijn dan de normale enkele ladder is deze houten ladder praktisch voor de natte handdoeken. 

Decoratief 

Naast praktisch zijn onze badkamerladders ook zeer decoratief. Wanneer je de ladder gebruikt in combinatie met een handige set haken hang je er eenvoudig een paar plantjes aan. Of hang er glazen potjes aan waar je een waxinelichtje in kunt doen. Zo zorgt onze ladder voor de badkamer voor sfeer en gezelligheid.

Gebruik

Houten ladders kunnen prima in de badkamer geplaatst worden. Ondanks dat het een natte ruimte is zijn onze ladders prima geschikt voor deze ruimtes, het hout kan hier prima tegen. Uiteraard kun je de ladder zelf nog voorzien van een leuk kleurtje. 

Koop je badkamerladders bij van Eldik Ladders

De houten badkamerladders schaf je met een gerust hart bij Van Eldik Ladders aan. Wist je dat we op elke ladders 5 jaar garantie geven. Dat doen we ook op deze houten ladders voor de badkamer. We verpakken de ladder zorgvuldig zodat hij onbeschadigd bij je wordt bezorgt. Dat bezorgen doen we zelfs gratis wanneer je voor € 150 bij ons besteed. Heb je vragen of wil je advies? Bel ons dan even, we helpen je graag!