Wood Chips
usp-1
Sinds 1891

Met meer dan 125 jaar kennis, weten wij precies welke ladder of trap je nodig hebt. Altijd de beste keuze!

usp-2
Klanten waarderen ons

Bij ons kun je altijd uitgaan van een goede klantenservice en goede kennis. We worden door onze klanten hoog beoordeeld en staan altijd voor je klaar!

usp-3
5 jaar garantie

Ongeacht naar wat voor ladder of trap je op zoek bent, bij ons ontvang je 5 jaar garantie. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de beste ladder hebt voor iedere situatie!

Trapladders

1 Product(en)

Een trapladder heeft als belangrijkste kenmerk treden in plaats van sporten. Doordat hij treden heeft sta je net iets comfortabeller op een trapladder dan op een standaard ladder.

Sorteren op: Meest bekeken
Duitse huishoudtrap
|
Op voorraad

Duitse huishoudtrap
€79,00 €65,29 Excl. BTW

Trapladders als praktische oplossing

Een trapladder is een praktische ladder met treden waarop je stevig staat. De standaard ladder heeft sporten. Sporten zijn de dwarslatten van een ladder, deze zijn stevig maar smal. Bij een trapladder zijn deze dwarslatten vlak waardoor je comfortabel op de trap kunt staan. Dat is wel zo makkelijk.
Je kent de trapladder vast als keukentrap of huishoudtrap. Dat is de meest gebruikte naam voor deze handige ladder. De trap wordt het meest binnenshuis gebruikt. Om handig de ramen te zemen of om een lamp in huis te vervangen. Uiteraard is de trap prima buiten te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van de heg of het ophangen van een lamp aan de buitenmuur. Dat maakt deze trapladder ontzettend veelzijdig.

Ruime keuze trapladders

Er is ruime keuze in maten in ons assortiment. Zoek je een trapladder die je aan beide zijden kunt beklimmen? Neem dan een dubbele trapladder. Of zoek je een ladder met een doorlopende steil. Een doorlopende steil betekent dat de zijkanten van de trap een stuk boven de laatste trede uitsteken. Door deze steil heb je extra houvast. De plateau trapladder heeft deze doorlopende steil. Heb je een keuze gemaakt welk type ladder het best bij je past? Kies dan de hoogte. Alle ladders zijn verkrijgbaar van 3 treden tot en met 12 treden. Per trede ga je steeds circa 20 centimeter omhoog. Dat betekent dat een trap van 3 treden 60 ongeveer centimeter hoog is.

Makkelijk op te bergen

Het opbergen van de trapladder is eenvoudig. Ze zijn namelijk allemaal inklapbaar en daardoor makkelijk te hanteren. Daarnaast zorgt het opklappen ervoor dat de ladder weinig ruimte in beslag neemt.

Hoe bereken je de werkhoogte van de trapladder?

De werkhoogte van de beste trapladder voor jou kun je eenvoudig zelf bepalen. Je gebruikt hiervoor je eigen lichaamslengte en de hoogte van de trap. Voor je eigen veiligheid trek je daar minimaal 1 trede vanaf zodat je veilig kunt werken. Wil je ook op de bovenste trede kunnen staan dan kies je een plateau trapladder. Ben je zelf 180 cm en kies je voor een trapladder van 6 treden dan is de werkhoogte: 1,80 +(6×20 cm = 120 cm) = 300 cm. Vind je het lastig om de juiste trap te kiezen, neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag!

Koop nu jouw houten trapladder bij Van Eldik Ladders

Wij maken onze ladders van hout. Hout is een duurzaam product, dat maakt onze ladders en trappen automatisch duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast heeft hout een warme, natuurlijke, uitstraling. Hout is stevig en behoud deze stevigheid ook na lange jaren van gebruik. Al onze houten ladders voldoen aan de hoogste normeringen zodat je zeker weet dat je, naast een degelijke ladder, ook een veilige ladder hebt.

Heb je een keuze voor een trapladder gemaakt? Dan is het ook wel handig om te weten dat we maar liefst 5 jaar garantie geven op je nieuwe ladder. Is je bestelwaarde hoger dan € 150,- dan verzenden we je ladder gratis. Zorgvuldig verpakt zodat hij net zo mooi bij je wordt bezorgd als hij onze werkplaats heeft verlaten. Bedankt dat je kiest voor een ladder van Van Eldik Ladders!