Gratis verzenden vanaf €150,-

5 jaar garantie

Hoge klantwaardering (9+)

Klaptrappen

8 Product(en)

Deze klaptrappen berg je heel eenvoudig op. Doordat ze makkelijk in elkaar en uit elkaar te klappen zijn werk je er lekker praktisch mee. En je bergt ze na gebruik eenvoudig op.

Sorteer op:

Handige inklapbare trappen

Een klaptrap is een trap die je eenvoudig inklapt zodat je hem makkelijk opbergt. Een houten klap trap neemt dus niet veel ruimte in beslag maar is wel erg praktisch in en om het huis.

Gebruik van de klaptrap

De klaptrap van hout gebruik je wanneer je snel even een kleine hoogte moet overbruggen. Je moet hem dus snel bij de hand hebben en niet in de weg staan als je hem opbergt. Voor deze kleine klussen is de houten klap trap ideaal. De trap gebruik je door het hele huis. Omdat hij lekker praktisch is neem je hem eenvoudig mee door alle kamers. Of als je een klus hebt op de zolder. Zet de klaptrap op zolder om er snel gebruik van te kunnen maken. Trappen tot drie treden mag je volledig gebruiken. Dat betekent dat je ook op de bovenste trede kunt staan. Dat is wel zo praktisch

Hoogte van de trap

Ga je een houten klaptrap kopen let er dan op dat je de juiste hoogte kiest. Meet bijvoorbeeld ook de ruimte op waar je van plan bent om de trap op te bergen. Of vervoer je hem vaak met de auto dan is het wel zo handig om te weten of het past.

Decoratief

Onze klaptrap wordt gemaakt van hout. Dat betekent dat hij naast functioneel ook decoratief is. Hout heeft van nature een decoratieve uitstraling. Hiermee kun je het nuttige en het aangename combineren. Heb je niet veel ruimte om een klaptrap op te bergen zet hem dan gewoon in je woonkamer. Zet er een paar mooie kamerplanten op. Dat ziet er mooi en gezellig uit. Heb je de trap even nodig? Dan haal je de planten eenvoudig van de houten klap trap en je kunt hem direct gebruiken.

Je klaptrap kopen bij Van Eldik Ladders

Ook de klaptrap koop je natuurlijk bij Van Eldik ladders. De expertise op het gebied van trappen die wij hebben opgebouwt in de afgelopen eeuw is groot. Dat geeft je de zekerheid dat je altijd de beste trap koop. Heb je vragen over het formaat of wil je weten welke klaptrap het meest geschikt is voor jouw situatie? Bel ons dan even voor alle keukentrap vragen. We staan altijd voor je klaar!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »