Neem contact met ons op!
Contact
VANELDIKLADDERS.NL VOF
HEUNINGSTRAAT 8
4051CB OCHTEN
TEL: 0344-641312
[email protected]
BTW-NUMMER: 862332679B01
KVK: 82091692
IBAN: NL70INGB0006343142
GARANTIE EN KLACHTEN
Wij geven om onze producten en doen er alles aan om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Op alle trappen en ladders geldt een garantie van 5 jaar. De garantie vervalt indien aantoonbaar is gebleken dat de producten niet correct gebruikt zijn overeenkomstig de doeleinden van de genoemde producten. Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland.
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]/. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via: https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
Heuningstraat 8
4051CB Ochten
Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Voor onze ladders gebruiken we Oregon Pine, Southern Yellow Pine en Essenhout. De ladderbomen worden gemaakt van Oregon Pine of Southern Yellow Pine. Sporten worden gemaakt van Essenhout. Al het hout is duurzaam.
Een houten ladder kan prima in de badkamer staan. We hebben zelf getest met een houten ladder die onbehandeld was. Dat ging prima. Voor de badkamer hebben we een handige handdoekladder. Deze zijn net iets breder dan een normale ladder. Daardoor kun je handdoeken eenvoudig ophangen.
Een houten ladder kan buiten worden gebruikt wanneer deze is behandeld met lijnolie. Al onze ladders krijgen deze behandeling standaard. Voor het behoud van je ladder is het aan te raden om deze lijnolie-behandeling eens per jaar uit te laten voeren. Dat kun je bij ons laten doen. Bel ons voor een afspraak en de voorwaarden.
Houten ladders zijn veelzijdig in gebruik. Uiteraard worden ze gebruikt om te klimmen. Simpel tegen een muur of een boom. De reformladders worden ook vrijstaand gebruikt. Deze ladders kun je in een zogenaamde A-stand zetten. Een ladder zet je veilig neer met een paar basisregels. Zet de ladder tegen de muur. Zorg dat je tenen naar de ladder wijzen en evenwijdig zijn met het rustpunt van de bomen op de grond. Strek beide armen zodat ze een hoek hebben van 90 graden ten opzichte van je lichaam. Wanneer je nu met gestrekte armen de ladder kunt vastpakken staat de ladder goed.
We hebben voor ieder wat wils. Een ladder van 6 sporten heb je al voor 135,-. Daarna bepaalt de lengte en het aantal delen wat de prijs is van je nieuwe ladder.
Dat is natuurlijk afhankelijk van de hoogte die je uiteindelijk wilt bereiken. Daarnaast moet je rekening houden met het feit dat je niet op de hoogste sport kan staan vanwege de veiligheid. Een voorbeeld van de goede hoogte voor een ladder: Wanneer de afstand die overbrugd moet worden 6 meter is en je zet de ladder neer zoals we hebben beschreven in ” hoe gebruik je een ladder van hout” dan heb je een ladder nodig van 6,50 meter. Twijfel je over de lengte van de juiste ladder? Bel ons gerust.
De opsteekladders en reformladders zijn opsteekladders. Deze ladders steek je op door het bovenste deel van de ladder omhoog te schuiven. Opsteekladders zijn beveiligd tegen te hoog opsteken door middel van een metalen stop. Bij een optrekladder werkt het iets anders: hierbij trek je het achterste deel langs de gevel omhoog d.m.v. een touw. Er valt dan een zgn. klauw om de laddersporten heen zodat het deel niet meer naar beneden kan zakken. Wanneer je klaar bent trek je het bovenste deel met behulp van een touw eenvoudig los.
We zijn blij dat onze zuiderburen geïnteresseerd zijn in onze ladders en trappen. Daarom leveren we onze trappen en ladders graag in België. U kunt gewoon uw adres invoeren bij de bestelling. De producten worden dan binnen een paar dagen bij u afgeleverd.
Uiteraard is het belangrijk dat de treden waterpas staan. Waterpas betekent dat de zoldertrap op een vlakke ondergrond staat. Zorg ervoor dat de stijlen van de trap volledig vlak op de vloer staan. Wil je meer zekerheid? Neem dan een bevestigingsrail met een set haken. Hiermee haak je de trap vast. Monteer hierbij eerst de bevestigingsrail, zet vervolgens de zoldertrap waterpas en zorg dat hij vlak staat. Nu bepaal je waar de haken gemonteerd moeten worden. Teken dit af en monteer de haken. Nu haak je de zoldertrap eenvoudig vast.
We hebben al een zoldertrap voor 135 euro. Natuurlijk bepaalt de lengte uiteindelijk hoeveel je zoldertrap kost. Twijfel je over de lengte van je nieuwe zoldertrap? Bel ons dan even. We helpen je graag.
Uiteraard is het belangrijk dat de treden waterpas staan. Waterpas betekent dat de zoldertrap op een vlakke ondergrond staat. Zorg ervoor dat de stijlen van de trap volledig vlak op de vloer staan. Wil je meer zekerheid? Neem dan een bevestigingsrail met een set haken. Hiermee haak je de trap vast. Monteer hierbij eerst de bevestigingsrail, zet vervolgens de zoldertrap waterpas en zorg dat hij vlak staat. Nu bepaal je waar de haken gemonteerd moeten worden. Teken dit af en monteer de haken. Nu haak je de zoldertrap eenvoudig vast.
Onze zoldertrappen zijn verplaatsbaar. Je zet ze los neer, waarbij het belangrijk is dat je ze goed en vlak neerzet. Het is mogelijk om de ladder vast te zetten. Neem daarvoor bij je bestelling een bevestigingsrail en een set haken mee. Hiermee zet je de trap niet definitief vast, je haakt hem eenvoudig los. Je hebt echter wel de zekerheid van een vast zoldertrap. De aanschaf van een extra bevestigingsrail is handig. Hiermee haak je de zoldertrap vast wanneer je hem opbergt.
De keukentrap is een inklapbare trap. Dat betekent dat hij niet veel ruimte in beslag neemt wanneer je hem opruimt. Hij past dus vaak in je kelderkast of in de bijkeuken. Heb je een wat grotere keukentrap berg hem dan op in de schuur of garage.
Een keukentrap is een handig hulpmiddel om je klus of huishoudelijk werk net iets makkelijker bereikbaar te maken. Doordat je een keukentrap uitklapt kun je dit werk veilig doen. We hebben meerder soorten keukentrappen. Een enkele keukentrap, een dubbele keukentrap die je van twee kanten kunt beklimmen en keukentrappen met een plateau.
Een keukentrap loopt altijd uit aan de onderkant. Dat betekent dat de onderkant breder is dan de bovenkant. Daardoor heeft iedere trap zijn eigen breedte. Wil je advies? Bel ons dan even.
Je hebt al een keukentrap voor 97 euro. Deze trap met drie treden mag je zelfs volledig gebruiken. Dat wil zeggen dat je op de bovenste trede mag staan. Uiteindelijk bepaalt het type en afmeting de prijs van je nieuwe keukentrap.
Keukentrappen worden geleverd van 3 treden tot en met 12 treden. Dat geldt voor alle soorten Van Eldik keukentrappen.
Je bepaalt zelf welke trap het beste geschikt is voor jouw klus. Dat bepaalt wat een goede keukentrap is. Wil je een plateau waarop je spullen kunt neerzetten? Wil je de trap van beide zijden kunnen oplopen? Of kies je voor een enkele keukentrap? Wil je advies? Bel ons, we zitten voor je klaar!
Al onze keukentrappen zijn stevig. Dat is makkelijk gezegd natuurlijk. Gelukkig hebben we daarvoor normeringen die opgesteld zijn door de overheid. Al onze houten keukentrappen voldoen aan de professionele norm.
Een keukentrap is inderdaad opvouwbaar of eigenlijk inklapbaar. Zo berg je hem handig op.
Een ladder van beukenhout is ongeveer 1,5 keer zo zwaar als een ladder van grenen hout. Dat komt door de dichtheid van het hout. Beukenhout heeft namelijk een hogere dichtheid, wat de ladder zwaarder maakt. Een voordeel is dat een ladder van beukenhout daardoor een langere levensduur heeft.
Grenen hout is relatief zacht en licht. Vanzelfsprekend is een ladder van grenen hout dan ook minder zwaar dan van beukenhout. Een grenen houten ladder is daarom een populaire keuze wanneer het gewicht voor jou een grote rol speelt.
Uiteindelijk heeft de lengte en het aantal sporten ook invloed op het gewicht van de ladder. Maar over het algemeen is een beuken ladder dus zwaarder dan een grenen ladder.
Het monteren van de trap is geen moeilijke, maar wel een nauwkeurige klus. Hieronder hebben we de zes stappen één voor één uitgelegd.
Heb je hier toch nog vragen over? Onze specialisten helpen je graag verder.
Onze grenen en beuken houten trappen kunnen maximaal 150 kilogram dragen. De houten trappen worden bij ons persoonlijk met de hand geproduceerd. Zo weten we zeker dat de trap aan de kwaliteit voldoet die je van ons mag verwachten en ook het draagvermogen heeft die wij beloven.
Nee, de houten trappen zijn niet behandeld. De trappen staan binnen, waardoor weersinvloeden geen schade kunnen aanrichten aan de trap. Daarnaast hebben de trappen van zichzelf al een mooie uitstraling en is het hout van hoge kwaliteit. Hierdoor hebben ze geen lak of verf nodig.
Wanneer jij de ruimte hebt, raden we het aan om de trap enkele centimeters door te laten steken. Het kan namelijk voor extra steun zorgen, waardoor jij de trap beter vast kunt pakken bij het in- of afstappen. Het is echter niet noodzakelijk.
De trap kun je op verschillende manieren in het huis plaatsen. Je kunt deze rechtop zetten, aan een bevestigingsrail bevestigen of in een bepaalde hoek tegen een element aanzetten. Bij Van Eldik hebben we trappen die variëren in 6 treden tot aan 18 treden. Hierdoor kun je zelf de lengte bepalen, waardoor de ladder nooit te lang voor jouw huis is.
De achterlat op een trap is er puur voor de uitstraling. De trap wordt er niet steviger door, maar het staat wel mooier in het interieur.
Ook al lijken een trap en ladder veel op elkaar, beide producten verschillen wel degelijk. Een houten ladder gebruik je vaak voor momenten wanneer je iets voor korte termijn nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan snelle klussen, zoals het ophangen van een lamp. Ook heb je ladders die functioneel en sierlijk in gebruik zijn, zoals een wandrekladder, kledingladder of handdoek ladder. Deze zijn over het algemeen vaak lichter dan een houten trap.
Over het algemeen gebruiken we een houten trap vaker. Denk bijvoorbeeld aan een zoldertrap, een hoogslapertrap of een molenaarstrap. De trap is altijd klaar om je van de ene naar de andere verdieping te brengen. Vandaar dat een houten ladder vaak bredere sporten heeft dan een ladder, wat de trap comfortabeler maakt om op te klimmen. Tot slot staat een trap vaak op één plek, terwijl een ladder makkelijk te verplaatsen is naar verschillende plekken.