Gratis verzenden vanaf €150,-

5 jaar garantie

Hoge klantwaardering

Dakladders

1 Product(en)

Een dakladder heeft een bolling in de sporten die over de dakpannen heen valt. Zo ligt de ladder altijd stabiel op het dak. Je kunt ze eenvoudig verlengen met het koppelstuk voor dakladders. Hierdoor is geen dak te hoog voor onze dakladders.

Sorteer op:

Veilige ladder voor op het dak

Van Eldik Ladders verkoopt houten ladders voor iedere situatie. Wij voeren het ambacht al sinds 1891 uit, waardoor wij al 125 jaar lang ervaring hebben in het produceren van de beste trappen en ladders. Zo weten wij precies waar jij naar op zoek bent en kunnen we jou in elke situatie van advies voorzien. Van Eldik Ladders heeft de meest stevige dakladders te koop. Onze dakladders zijn gemaakt van sterk hout. Zo bestaan de sporten uit beukenhout en de bomen van grenenhout. Onze dakladders kunnen alleen liggend gebruikt worden.

Het gebruik van een dakladder

Je kunt de dakladder op twee manieren plaatsen: je hangt de ladder aan de nok of je plaatst de ladder in de dakgoot. Gebruik een nokhaak wanneer je de dakladder aan de nok wil hangen. Deze is eenvoudig te bestellen via onze website. Vervolgens hang je de dakladder met nokhaak aan de nok. Wil je de dakladder liever gebruiken in de dakgoot? Controleer dan eerst of de dakgoot hier tegen bestand is.

Als de dakladder ligt, vallen de sporten als het ware over de dakpannen. De lengte van de ladder kan variëren in 8 sporten tot en met 17 sporten. Is dit nog te kort voor jou? Dan bieden we koppelstukken aan waardoor je snel en eenvoudig twee ladders aan elkaar kunt monteren. De optrede (de afstand van de bovenkant van de sport tot de bovenkant van de volgende sport) is 28 cm per sport.

Veiligheid staat voorop

Bij Van Eldik Ladders staat de veiligheid van jou voorop. Daarom voldoen onze ladders altijd aan de hoogste veiligheidsnormen. De dakladders zijn gemaakt van stevig hout, waardoor de ladders veel gewicht kunnen dragen. Ook worden ze niet glad wanneer er regen of water op het oppervlak komt. Met de dakladders van Van Eldik kun je dus altijd veilig het dak op! Van Eldik Ladders voldoen bij aflevering stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidsnormen. Van Eldik ladders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik.

Koop nu jouw dakladder bij Van Eldik Ladders

Ben jij er al uit welke dakladder het beste bij jou past? Van Eldik Ladders helpt jou graag verder met een dakladder kopen. Daarnaast geven we vijf jaar garantie op iedere ladder of trap die jij bij ons koopt. Heb je nu een bestelwaarde van €150,- of meer? Dan verzenden wij jouw bestelling gratis. Binnen drie dagen heb jij jouw ladder of trap in huis. Wij zorgen ervoor dat jouw product onbeschadigd aankomt.

Heb jij nog vragen? Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar. Ze helpen jou graag verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »