Gratis verzenden vanaf €150,-

5 jaar garantie

Hoge klantwaardering (9+)

Handige hulpmiddelen

We hebben een mooi assortiment aan accessoires voor onze ladders en trappen. Zo hebben we voor de zoldertrappen een aantal handige hulpmiddelen om het gebruik ervan nog veiliger te maken. Een zoldertrap kun je vrij tegen een muur zetten. Het kan echter handig en veilig zijn om deze vast te zetten met een set haken en een bevestigingsrail. Hierdoor heb je toch het gemak van een vaste trap terwijl je hem eenvoudig loshaakt en opbergt.

Veiligheid

Een ladder plaats je liefst op een vlakke ondergrond. Het kan voorkomen dat je de ladder moet plaatsen op een vloer die net iets te vlak is waardoor hij glad kan zijn. Daarvoor hebben wij de laddermat. Deze laddermat zorgt ervoor dat de ladder niet onderuit kan glijden. Dat is wel zo veilig. 

Voor onze zoldertrappen hebben we een leuning gemaakt. Deze leuning geeft je extra houvast. Hij is zo gemaakt dat hij zowel rechts als links aan de zoldertrap kan worden gemonteerd. 

Gebruiksgemak

Om het gebruik van onze ladders en trappen nog makkelijk te maken hebben we handige hulpmiddelen. Zo hebben we een ladderafhouder. Dat is een handig hulpmiddel dat je tussen de ladder en de muur plaatst. Hierdoor heb je een plaats waarop je de spullen kwijt kunt die je nodig hebt voor de klus. Daarnaast kun je in combinatie met de raambalk je ladder tegen een raamkozijn aan plaatsen waarmee je je werkoppervlak vergroot. Of wat dacht je van de hoendrik. Dat is een plukmand die je gebruikt bij de oogst van bijvoorbeeld je kersen of appels. Bij de plukmand kun je ook nog een haak bestellen die je aan de plukladder hangt. Zo bevestig je de plukmand simpel aan je ladder.

Koop je ladder en trappen accessoires bij Van Eldik Ladders

Zoals je ziet hebben we een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor je. Wanneer je op hulpmiddelen zoekt voor je trappen of ladders dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen dan helpen we je graag. Onze medewerkers van de werkplaats helpen je graag!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »