Gratis verzenden vanaf €150,-

5 jaar garantie

Hoge klantwaardering (9+)

Boekenkasttrappen

2 Product(en)

Naast decoratief is de boekenkasttrap een praktische hulpmiddel om je boeken goed te kunnen sorteren. Zelfs de hoogste schappen van je boekenkast worden met deze trap bereikbaar.

Sorteer op:

Trappen voor de boekenkast

Deze boekenkasttrappen van hout zorgen ervoor dat je de boeken goed bereikbaar maakt en eenvoudig kunt sorteren. Naast functioneel zijn de trappen een sieraad voor iedere bibliotheek en worden daarom ook wel eens bibliotheektrap genoemd. Onze standaard boekenkasttrap is geschikt voor alle boekenkasten tot een hoogte van 4 meter.

Boekenkasttrap van hout

De boekenkasttrap van hout is licht en makkelijk hanteerbaar. Je kunt hem hierdoor eenvoudig plaatsen en verplaatsen. Dat is wel zo makkelijk als je je handen vol boeken hebt! Onze trap voor een boekenkast wordt gemaakt van beuken- of grenenhout. Dat hout is degelijk en heeft een mooie nerf.

De trap is verkrijgbaar vanaf 6 treden, dat is een hoogte van 125 centimeter. De langste trap is 18 treden en haalt wel 3,5 meter. Zo is er voor iedere boekenkast een geschikte trap beschikbaar. Zelfs wanneer deze in een kleine ruimte geplaatst moet worden. De houten trap kan namelijk vrij steil geplaatst worden. Dan nog is hij veilig te beklimmen. De lengte van de boekenkast trappen van hout kun je zelf heel eenvoudig bepalen. Gebruik daarvoor de handige maattabel. Bij twijfel helpen we je natuurlijk graag.

Accessoires

We bieden daarnaast een bevestigingsrail en een set haken aan. Deze bevestigingsrail en de set haken zijn verkrijgbaar in RVS of in het zwart. De rail wordt op de boekenkast gemonteerd, de haken op de trap. Vervolgens haak je de trap eenvoudig aan de rail zodat de trap veilig gebruikt kan worden. Heb je een brede boekenkast? Bestel dan meerdere rails of bel ons even en vraag naar de maatwerk mogelijkheden.

Onze trap voor de boekenkast wordt ook gebruikt in winkels. Het is een ontzettend handig hulpmiddel om tegen een stelling of kast te plaatsen waarbij de hoogste schappen te hoog zijn om spullen op te plaatsen. Een trap zorgt ervoor dat deze schappen makkelijk bereikbaar zijn zodat er veilig gewerkt kan worden. Ook hier is de bevestigingsrail met de set haken handig. Hiermee haak je de trap eenvoudig aan een kledingkast. Ben je klaar met je werk, dan haak je hem snel los en berg je hem eenvoudig op. Naast dat het een handige trap is heb je direct ook een mooie decoratie in je winkel.

Koop jouw boekenkast trappen bij Van Eldik Ladders

Onze houten trappen hebben een lange levensduur. Alle boekenkast trappen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarmee weet je zeker dat je bij Van Eldik Ladders een betrouwbare boekenkast trap aanschaft.

We maken deze trappen en ladders tenslotte al meer dan 125 jaar. We weten waar we het over hebben; de kennis is al jaren aanwezig en van generatie op generatie overgedragen. Heb je een keuze gemaakt voor een van onze boekenkast trappen? Weet dan dat we snel je trap bij je bezorgen. Meestal binnen drie werkdagen. Daarnaast leveren we de trap gratis wanneer je bestelling een waarde heeft van € 150,-. En we geven je 5 jaar garantie op je nieuwe boekenkast ladder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »