VOORJAARSACTIE - GRATIS BEZEM BIJ DE PLUKADDERS!

Waar koop je een trap?

Waar koop je een trap?

Een trap koop je tegenwoordig overal. Maar hoe weet je nu waar je op moet letten bij de aanschaf van een trap. We leggen het je graag uit.

 

Waarvoor ga je de trap gebruiken

Om te bepalen waar je de trap gaat kopen is het belangrijk om te bepalen hoe je deze gaat gebruiken. Is de trap bedoeld om verdiepingen te overbruggen of met elkaar te verbinden? Ga je de trap gebruiken voor dagelijkse klussen in en om het huis? Of ben je een professional die voor zijn werkzaamheden een stevige trap nodig heeft die lang meegaat.

 

Trap om verdiepingen te overbruggen of te verbinden

De trappen die verdiepingen verbindt is de zoldertrap. Deze trappen van hout zijn het meest geschikt voor deze klus. Hierbij zijn de trappen zowel los als vast te plaatsen. De lengte van de trap hangt natuurlijk af van de afstand tussen de verdiepingen. Om een goede maat te bepalen staan er online veel maattabellen die je hierbij helpen. Op de site www.vanelikladders.nl staat bijvoorbeeld zo’n handige tabel. Daar koop je deze trappen overigens ook handig via de webshop.

 

Trappen voor in en om het huis

Ga je een trap kopen om huishoudelijke klussen uit te voeren? Dan is de huishoudtrap of werktrap een goede optie voor je. Deze trappen zijn handig in gebruik door het formaat van de trappen. Natuurlijk zijn deze trappen leverbaar in meerdere maten. Om de juiste maat te bepalen meet je het hoogste punt waaraan je mogelijk een klus zou kunnen uitvoeren. Wanneer je deze maat hebt is het eenvoudig om daar de juiste houten trap bij te kiezen. Bij Van Eldik Ladders in Ochten hebben ze de trappen op voorraad, daar koop je deze trappen.

 

Professionele trappen kopen

Ben je een professional en op zoek naar trappen die stevig zijn en lang meegaan? Dan heb je een ruime keuze uit houten – en aluminium trappen. De keuze van het materiaal bepaal je door de klus die je ermee gaat uitvoeren. Wanneer je een trap veel moet verplaatsen dan is het aluminium prettig in gebruik. Het is licht en daardoor verplaats je hem snel. Werk je veel op een en dezelfde plaats dan is hout een hele goed optie. Dit is stevig en stabiel waardoor je veilig werkt.

 

Koop je trap bij van Eldik Ladders

We hebben je uitgelegd waar je op moet letten wanneer je een trap koopt. Zo weet je waar je de trap uiteindelijk het beste kunt halen. Dat is bij Van Eldik Ladders in Ochten. Deze makers van houten ladders en trappen weten als geen ander aan welke eisen de klimmaterialen moeten voldoen.