Wood Chips
usp-1
Sinds 1891

Met meer dan 125 jaar kennis, weten wij precies welke ladder of trap je nodig hebt. Altijd de beste keuze!

usp-2
Klanten waarderen ons

Bij ons kun je altijd uitgaan van een goede klantenservice en goede kennis. We worden door onze klanten hoog beoordeeld en staan altijd voor je klaar!

usp-3
5 jaar garantie

Ongeacht naar wat voor ladder of trap je op zoek bent, bij ons ontvang je 5 jaar garantie. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de beste ladder hebt voor iedere situatie!

Kledingladders

1 Product(en)

De houten kledingladder is een handig hulpmiddel in huis. In plaats van je kleren te laten rondslingeren in de kamer heb je nu een ideale plaats om je kleren aan op te hangen.

Sorteren op: Meest bekeken
Kledingladder
|
Op voorraad

Kledingladder
€110,00 €90,91 Excl. BTW

Handige ladders voor je kleding

Ben jij op zoek naar een houten kledingladder? Dan ben je bij Van Eldik Ladders aan het goede adres! Sinds 1891 beoefenen wij het mooie ambacht, waardoor we al ruim 125 jaar ervaring hebben in het maken van de mooiste houten ladders en trappen. Hierdoor kunnen we jou in iedere situatie voorzien van een geschikte trap of ladder. Wil jij een functionele ladder die ook erg decoratief is? Dan is een houten kledingladder echt iets voor jou. De houten kledingladder is gemaakt van mooi Oregon Pine hout en is verkrijgbaar in verschillende maten. Er zit daarom altijd een passend exemplaar voor jou bij! Kijk snel verder op de pagina voor al onze mogelijkheden.

Het gebruik van een kleding ladder

Wil jij het interieur van jouw slaapkamer graag vernieuwen? Dan is een kleding ladder hout een onmisbaar decoratiestuk. De enkele ladder voor kleding past in veel verschillende interieurs, waardoor het makkelijk te stijlen is. De houten kleding ladder bestaat uit verschillende sporten, waar jij eenvoudig je kleding overheen kan hangen. Daarnaast worden sommige sporten doorgetrokken. Hier kun je extra kledingstukken aan hangen. De ladder kleding slaapkamer is gemakkelijk tegen de muur aan te zetten en is licht van stuk. Daarom is deze ook makkelijk te verplaatsen. Heb je genoeg van de ladder in de slaapkamer? Dan past de houten kleding ladder prima in de woonkamer, waar het ook als decoratiestuk kan dienen. Hier kun je verschillende accessoires aan hangen, natuurlijk helemaal naar jouw eigen smaak.

De bewerking van een houten kleding ladder

Bij Van Eldik Ladders hebben we ons eigen productieproces ontwikkeld. Hierdoor beschikken de ladders over een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Allereerst worden de ladders machinaal geboord en geschaafd. Vervolgens worden alle losse elementen verlijmd, waarna de ladders door de hydraulische pers gaan. Tot slot worden de ladders geschuurd en intensief behandeld met lijnolie. Dit zorgt ervoor dat het hout niet uitdroogt en voor souplesse, stabiliteit en het fraaie kenmerkende uiterlijk. Omdat de ladders volgens de hoogste veiligheidsnormen worden geproduceerd, zijn de ladders altijd veilig in gebruik.

Kledingladder kopen bij Van Eldik Ladders

Wil jij een houten kledingladder kopen? Dan helpt Van Eldik Ladders jou graag verder! Bij aankoop van een ladder voor kleding krijg je bij ons standaard een garantie van vijf jaar. Ook verzenden wij de ladder gratis bij een minimale bestelwaarde van € 150,-. Omdat de houten ladders verzonden worden in extra beschermend materiaal, komen ze altijd onbeschadigd bij jou aan. Koop dus nu een houten kledingladder bij Van Eldik Ladders!

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze houten kledingladder, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder en geven deskundig advies waar nodig.