5 redenen om een zoldertrap aan te schaffen

5 redenen om een zoldertrap aan te schaffen

De zoldertrap is een handig middel om bijvoorbeeld verdiepingen met elkaar te verbinden. Dat is een deftige zin, maar waarom is een zoldertrap verder nog handig in huis?

Praktisch

Een houten zoldertrap is allereerst een mooi product. Maar naast mooi is het wel zo handig als het ook een praktisch product is wat handig in gebruik is. Onze zoldertrappen zijn losse trappen. Dat betekent dat je hem altijd na gebruik eenvoudig zou kunnen opbergen. Daarnaast bieden we extra hulpmiddelen om een trap nog handiger te maken. Met een bevestigingsrail en een set haken zorg je ervoor dat de losse trap toch vast kan staan. Na gebruik haak je hem weer los en berg je hem eenvoudig op. 

Veelzijdig

Zoldertrappen worden gebruikt , zoals het woord al zegt, hulpmiddel om op een zolder te komen. Je kunt hem echter net zo handig gebruiken als vide trap. Maar een zoldertrap is nog veelzijdiger. Onze klanten met een mooie bibliotheek of een grote boekenkast gebruiken deze trap als boekenkasttrap of boekenkastladder. Omdat je hem makkelijk kunt verplaatsen is hij hier uitermate geschikt voor. Of wat dacht je van een trap voor de hoogslaper of stapelbed. 

Woondecoratie

Naast praktisch is een zoldertrap decoratief. Plaats de zoldertrap tegen een mooie muur in de kamer en voorzie hem van leuke planten of accessoires. Hout heeft van nature een warme uitstraling. Het zorgt hiermee voor een unieke decoratie in je huiskamer.

5 redenen 

Je schaft een zoldertrap aan wanneer:

  • Je een trap nodig hebt voor de vide of naar de zolder.
  • Je een mooie bibliotheek of boekenkast hebt.
  • Je een hoogslaper of stapelbed van een veilige trap wilt voorzien.
  • Je een unieke decoratie in je huiskamer wilt.
  • Je op zoek bent naar een praktische en veelzijdige trap.