Gratis verzenden vanaf €150,-

5 jaar garantie

Hoge klantwaardering

Ladders voor vakmensen

Onze professionele ladders worden gebruikt door schilders, glazenwassers en uiteraard in de bouw. Het grote aanbod aan houten professionele ladders zorgt ervoor dat je voor iedere klus de voor jou beste ladder kiest. Alle ladders voldoen aan de hoogste normen zodat jij en je medewerkers de ladders veilig kunnen gebruiken.

Het gebruik

De handige ladders zijn ontzettend veelzijdig. Neem bijvoorbeeld de reformladder. Dat is een handige uitschuifladder die verkrijgbaar is in twee of drie delen. Daarnaast kun je deze ladder in een zogenaamde A-stand zetten. Daarbij zet je twee ladderdelen uit elkaar zodat er zoals gezegd een A-vorm ontstaat. Op deze manier beklim je de ladder van twee zijden. Heb je een driedelige ladder dan kun je zelfs nog een deel uitschuiven. Handig wanneer je bijvoorbeeld een hoog plafond aan het schilderen bent. Onze houten bouwladders worden veelvuldig in de bouw ingezet, het woord zegt het natuurlijk al. Maar denk bijvoorbeeld ook aan onze handige dakladder. De houten dakladder heeft gebogen sporten zodat ze over de dakpannen heen vallen. 

Glazenwassers gebruiken onze ladders als jaren; professionele houten ladders zijn de favoriet bij iedere glasbewassing. Dat komt doordat je van hout geen vieze handen krijgt bij het verplaatsen van de ladder. Dat is voor de professionele gebruiker wel zo prettig. Daarnaast staat een houten ladder erg stabiel. Ook een groot voordeel is dat wanneer je schade aan je ladder hebt, het in bijna alle gevallen gemakkelijk te repareren is!

Maten

De professionele ladders worden geleverd in diverse maten. Een houten ladder heb je al vanaf 1,75 meter. Onze driedelige reformladder kan zelfs tot een hoogte van 11 meter. We hebben bij iedere ladder het aantal sporten en de hoogte die je kunt overbruggen aangegeven. Zo wordt de keuze voor de juiste ladder nog eenvoudiger. 

Koop nu je professionele ladder bij Van Eldik ladders

Heb je de juiste keuze gemaakt? Weet dan dat je bij van Eldik Ladders aan het goede adres bent met de aanschaf van de ladder. We geven namelijk standaard 5 jaar garantie op iedere ladder. Daarnaast zijn wij het officiële keuringsinstituut voor ladders. Dat betekent dat we jouw ladders ieder jaar mogen keuren en onderhouden zodat je zeker weet dat ze veilig gebruikt worden. Het verzenden van de ladders is vaak gratis, maar uiteraard kun je ze af komen halen in onze werkplaats.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze werkplaatsmederwerkers. We helpen je graag om de juiste ladder voor jouw klus te kiezen!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »