VOORJAARSACTIE - GRATIS BEZEM BIJ DE PLUKADDERS!

Driepootladder + GRATIS BEZEM

€185,00

Levertijd

2-3 werkdagen

Verzendkosten

Gratis bezorging

 • Klanten geven ons een 9,7!
 • snelle levering of zelfde dag afhalen in Ochten
 • Gratis verzending in Nederland vanaf €150
 • De fabrikant van houten ladders
 • Fysieke winkel in Ochten
 • Eigen werkplaats

Specificaties

Afmeting sport (hoogte x breedte): 60 mm x 14 mm
Afmeting ladder boom (hoogte x breedte): 65 mm x 30 mm
Breedte aan de onderkant: 77 cm
Breedte aan de bovenkant: 37 cm

Productinformatie

Tot mei een gratis bezem bij een driepootladder!

Driepootladder

De driepootladder van Van Eldik ladders is de ultieme fruitladder. Door de derde poot kun je ze eenvoudig, vrij neerzetten.

Ze worden gemaakt van verschillende soorten hout. Voor deze ladder zijn de ladderbomen gemaakt van Southern Yellow Pine. Sporten van de driepootladder zijn gemaakt van essenhout. De optrede van de ladder is 25 cm. De optrede is de afstand van de bovenkant van de sport tot de bovenkant van de volgende sport. Een driepootladder is verkrijgbaar in 7 sporten tot en met 16 sporten.

Plukladder of Fruitladder

De driepootladders van Van Eldik ladders zijn de uitermate geschikt als plukladders. De ladder heeft spitse punten aan de onderkant van de bomen. Hierdoor zet je de driepootladder stevig in de grond. Het kenmerk van de driepootladder of plukladder is de derde poot. Deze poot zorgt ervoor dat je de driepootladder vrij kunt neerzetten. Daardoor is hij  uitermate geschikt om in de tuin of boomgaard te plaatsen. Het pluk- of snoeiwerk is hiermee heel gemakkelijk uit te voeren. Een driepootladder berg je eenvoudig op. De derde poot zet je met een handig mechanisme vast aan een sport waardoor je hem eenvoudig opbergt.

Decoratief

Naast functioneel is de ladder ook nog decoratief. Hij staat goed in iedere tuin. Zo wordt de driepootladder zelfs gebruikt om er planten aan te hangen. Uiteraard mag hij niet ontbreken naast een mooie fruitboom!

Bewerking

Iedere ladder krijgt verschillende bewerkingen. Na het machinaal schaven en boren, worden de elementen verlijmd en hydraulisch samengeperst. Dan volgt het schuren en de intensieve behandeling met lijnolie. Daardoor krijgen de Van Eldik ladders hun fraaie kenmerkende uiterlijk. Maar ook zeker de souplesse en stabiliteit. Een garantie voor de lange termijn! Alle zorgvuldige behandelingen tijdens het productieproces dragen bij aan de kwaliteit en betrouwbaarheid. Van Eldik Ladders voldoen bij aflevering stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidsnormen volgens het NEN2484 certificaat.

Van Eldik ladders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik.

Koop je driepootladder bij van Eldik Ladders

Omdat we midden in de Betuwe zitten, het fruitgebied van Nederland, weten wij als geen ander hoe je de driepootladder maakt. Dat is de reden dat je deze ladder vaak in de boomgaard ziet staan. Wil je een mooie driepootladder hebben? Bestel hem dan snel op onze site of kom langs in onze werkplaats!

Plus- en minpunten

 • Vrij te plaatsen
 • Verschillende lengtes leverbaar
 • Makkelijk te verplaatsen
 • Poot inklapbaar
 • Droog opbergen

Je bespaart met deze bundel

Je bespaart met deze bundel