Dakladder

€90,00

Levertijd

2-3 werkdagen

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €150

  • Klanten geven ons een 9,7!
  • snelle levering of zelfde dag afhalen in Ochten
  • Gratis verzending vanaf €150
  • De fabrikant van houten ladders
  • Fysieke winkel in Ochten
  • Eigen werkplaats

Productinformatie

Een dakladder is gemaakt met bolle sporten. Deze bolling valt precies over de dakpannen heen. Je zet deze ladder in de dakgoot (let op dat de goot stevig is en het gewicht kan dragen) of je hangt hem aan de nok in combinatie met een nokhaak. Deze nokhaak bestel je bij ons eenvoudig mee.

Van Eldik Ladders verkoopt houten ladders voor iedere situatie. Wij voeren het ambacht al sinds 1891 uit, waardoor wij al 125 jaar lang ervaring hebben in het produceren van de beste trappen en ladders. Zo weten wij precies waar jij naar op zoek bent en kunnen we jou in elke situatie van advies voorzien. Van Eldik Ladders heeft de meest stevige dakladders te koop. Gemaakt van sterk hout: zo bestaan de sporten uit beukenhout en de bomen uit grenenhout. Onze dakladders kunnen alleen liggend gebruikt worden.

Het gebruik van een dakladder

Je kunt de dakladder op twee manieren plaatsen: je hangt de ladder aan de nok of je plaatst hem in de dakgoot. Gebruik een nokhaak wanneer je het aan de nok wil monteren. Deze is eenvoudig te bestellen via onze website. Vervolgens hang je de dakladder met de nokhaak aan de nok. Wil je het liever gebruiken in de dakgoot? Controleer dan eerst of de dakgoot hier tegen bestand is.

Als de dakladder ligt, vallen de sporten als het ware over de dakpannen. De lengte van de ladder kan variëren van 8 sporten tot en met 17 sporten. Is dit nog te kort voor jou? Dan bieden we koppelstukken aan waardoor je snel en eenvoudig twee ladders aan elkaar kunt monteren. De optrede (de afstand van de bovenkant van de sport tot de bovenkant van de volgende sport) is 28 cm.

Buitenmaat ladder 36 centimeter
Binnenmaat ladder 26 centimeter
Afmeting ladderboom 2x6 centimeter
Afmeting sport 3x5 centimeter
Opmaat (bovenkant sport tot volgende sport) 28 centimeter

Plus- en minpunten

  • Past door de ronde laddersporten op ieder dak
  • Koppelbaar met meerdere delen
  • Zorg dat je veilig werkt. Het aanschaffen van een nokhaak is wel zo veilig