Ladder van 10 meter

€999,00

Verzendkosten

Gratis bezorging

  • levering binnen 2 á 3 werkdagen
  • Zelfde dag afhalen in Ochten
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €150

Productinformatie

Ladder van 10 meter

Een ladder van 10 meter behoord tot een van de langste ladders in het assortiment. Deze ladder bestaat altijd uit meerdere delen.

Rechte – of uitgebogen ladder van 10 meter

De standaard ladder is een rechte ladder. Dat betekent dat de ladder aan de onderzijde recht doorloopt. Daardoor neemt hij minder ruimte in beslag wanneer je hem gaat opbergen. Een uitgebogen ladder heeft ladderbomen die aan de onderzijde gebogen zijn. Daardoor wordt het oppervlakte dat op de grond staat breder. Hierdoor staat de ladder altijd stevig. Ga je een ladder van 10 meter huren of kopen let hier dan goed op.

Lange ladder

Deze lange ladders kunnen van hout of aluminium zijn. Van beide materialen zijn uitschuifbare ladders van 10 meter verkrijgbaar. De aluminium variant is wat lichter dan de houten. Het voordeel van de houten ladder is dat deze een klein beetje kan doorbuigen. Dat is de unieke eigenschap van hout. Naast dat je met deze ladder een werkhoogte hebt van 10 meter is het oppervlak doordat hij doorbuigt ook groter. Daarnaast krijg je van hout minder snel vieze en koude handen.

Koop je ladder van 10 meter bij Van Eldik Ladders

De 10 meter ladder koop je natuurlijk bij Van Eldik Ladders. Door de ervaring die zij met deze lange ladders hebben weet je zeker dat je een veilige en stevige ladder koopt. Heb je vragen over het gebruik van deze ladder? Neem dan contact met ons op. We helpen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »