Wood Chips
usp-1
Sinds 1891

Met meer dan 125 jaar kennis, weten wij precies welke ladder of trap je nodig hebt. Altijd de beste keuze!

usp-2
Klanten waarderen ons

Bij ons kun je altijd uitgaan van een goede klantenservice en goede kennis. We worden door onze klanten hoog beoordeeld en staan altijd voor je klaar!

usp-3
5 jaar garantie

Ongeacht naar wat voor ladder of trap je op zoek bent, bij ons ontvang je 5 jaar garantie. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de beste ladder hebt voor iedere situatie!

Ladders 10 meter

1 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
Ladder van 10 meter
|
Op voorraad

Ladder van 10 meter
€999,00 €825,62 Excl. BTW

Ladder van 10 meter

Ben je nu op zoek naar een lange ladder dan heb je een uitschuifbare– of opsteekladder nodig. Een uitschuifbare ladder van 10 meter bestaat meestal uit drie delen. Doordat deze delen over elkaar heen schuiven heb je het voordeel van een lange ladder maar je bergt hem toch makkelijk op wanneer hij ingeschoven is. Naast de lengte van deze ladder hebben deze ladders meer praktische eigenschappen.

 

Waar moet je op letten bij lange ladders

Ga je een ladder van 10 meter huren of ga je er een kopen dan moet je op een aantal zaken letten. Zo heeft een lange ladder veel ruimte nodig om hem te kunnen plaatsen. Je kunt je voorstellen dat bij een ladder werkhoogte van 10 meter een flinke uitslag hebt. De uitslag is de afstand van de muur tot de plaats waar je de ladder neerzet. Daarnaast moet je letten op het gewicht van de ladder. Deze ladders zijn door de afmeting best zwaar. Op zich goed te doen voor 1 persoon maar met twee man werk je net iets makkelijker om deze hoge ladder te verplaatsen.

Lange ladder

Deze lange ladders kunnen van hout of aluminium zijn. Van beide materialen zijn uitschuifbare ladders van 10 meter verkrijgbaar. De aluminium variant is wat lichter dan de houten. Het voordeel van de houten ladder is dat deze een klein beetje kan doorbuigen. Dat is de unieke eigenschap van hout. Naast dat je met deze ladder een werkhoogte hebt van 10 meter is het oppervlak doordat hij doorbuigt ook groter. Daarnaast krijg je van hout minder snel vieze en koude handen.

Rechte – of uitgebogen ladder van 10 meter

De standaard ladder is een rechte ladder. Dat betekent dat de ladder aan de onderzijde recht doorloopt. Daardoor neemt hij minder ruimte in beslag wanneer je hem gaat opbergen. Een uitgebogen ladder heeft ladderbomen die aan de onderzijde gebogen zijn. Daardoor wordt het oppervlakte dat op de grond staat breder. Hierdoor staat de ladder altijd stevig. Ga je een ladder van 10 meter huren of kopen let hier dan goed op.

Praktische eigenschappen

Doordat deze lange ladder van 10 meter uit meerdere delen bestaat kun je ze uitklappen. Dat betekent dat je de delen in een A-stand zet. Hierdoor zijn deze ladders vrij te plaatsen, er is dus geen muur of boom nodig om de ladder tegenaan te zetten. Zo heb je ook nog eens de mogelijkheid om de ladder van beide zijden te beklimmen. Dat betekent dat je deze hoge ladder van 10 meter wat vaker op zijn plaats kunt laten staan. Een simpele beveiliging zorgt ervoor dat de delen nooit verder uit elkaar kunnen schieten. Dat is wel zo veilig.

Koop je ladder van 10 meter bij Van Eldik Ladders

De 10 meter ladder koop je natuurlijk bij Van Eldik Ladders. Door de ervaring die zij met deze lange ladders hebben weet je zeker dat je een veilige en stevige ladder koopt. Heb je vragen over het gebruik van deze ladder? Neem dan contact met ons op. We helpen je altijd graag.