Gratis verzenden vanaf €150,-

5 jaar garantie

Hoge klantwaardering (9+)

Keukentrappen

8 Product(en)

Keukentrappen van hout en aluminium in alle maten en soorten. Doordat we zelf trappen en ladders maken weten we precies waar een goede trap aan moet voldoen.

Sorteer op:

Praktische keukentrappen

Van Eldik Ladders verkoopt stevige keukentrappen van kwaliteitshout en aluminium. Houten, inklapbare, licht en handig in gebruik. Doordat wij het ambacht al sinds 1891 uitvoeren, hebben we meer dan 125 jaar aan kennis en ervaring. Zo weten wij exact waar jij naar op zoek bent en kunnen we jou in elke situatie van advies voorzien. In ons assortiment hebben we drie varianten van het product, die hieronder worden toegelicht.

Verschillende soorten keukentrappen

Allereerst maakt Van Eldik de klassieke houten keukentrapje. Deze wordt ook wel werktrap of huishoudtrap genoemd. Standaard heeft deze vijf treden, maar je kunt ze ook verkrijgen van 3 tot en met 12 treden. Daarnaast is de keukentrap inklapbaar, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt en het eenvoudig mee te nemen is. Wanneer je de houten keukentrap wil gebruiken bij huishoudelijke klusjes, is het handig om er een bordes bij te bestellen. Het bordes fungeert als werkbank van de keukentrap, waardoor je er van alles op kunt zetten. Denk aan een pot verf of een emmer met sop. Dit maakt de klus net iets beter bereikbaar. Daarnaast bieden wij semiprofessionele aluminium trappen, makkelijk voor in- of om het huis. 

Veiligheid voorop

Wanneer je op zoek bent naar een veilige keukentrap, is de plateautrap een goede keuze! De plateautrap beschikt over doorlopende stijlen. Hierdoor kun je veilig op de bovenste trede staan, zonder dat je het evenwicht verliest. Van Eldik Ladders heeft ook dubbeltrappen in het assortiment. Een dubbeltrap kun je aan beide zijden oplopen. Omdat jij je voeten op beide zijden neer kan zetten, sta je extra stevig.

Tot slot heeft het product van Van Eldik Ladders als voordeel dat het niet glad wordt wanneer er water op het oppervlak komt. De kans dat jij uitglijdt is minimaal.  Dat is wel zo veilig. Een trap of trapladder heeft als voordeel dat het platte treden heeft in plaats van smalle sporten. Daardoor heb je een groter oppervlak om op te staan.

Een dubbeltrap of plateautrap is daarom ideaal voor het zemen van ramen of het schilderwerk waar jij net niet bij kunt. Deze trappen zijn gemaakt van grenenhout en leverbaar met 3 tot 12 treden.

Koop nu jouw keukentrap bij Van Eldik Ladders

Heb jij jouw handige keukentrap kunnen vinden? Mooi! Jouw aankoop bij Van Eldik Ladders is een uitstekende keuze. Op iedere trap en ladder geven wij vijf jaar garantie. Ligt jouw bestelwaarde hoger dan € 150,-? Dan wordt jouw product gratis verzonden! Met het extra beschermende materiaal wordt het binnen drie dagen bij jou thuis bezorgd. Ook op zoek naar zoldertrappen? Ook hierin is Van Eldik Ladders jouw specialist!

Heb je nog vragen? Onze specialisten staan altijd voor je klaar en helpen jou graag verder!

Veel gestelde vragen

 • Waar laat je je keukentrap?
  • De keukentrap is een inklapbare trap. Dat betekent dat hij niet veel ruimte in beslag neemt wanneer je hem opruimt. Hij past dus vaak in je kelderkast of in de bijkeuken. Heb je een wat grotere keukentrap berg hem dan op in de schuur of garage.
 • Wat is een keukentrap?
  • Een keukentrap is een handig hulpmiddel om je klus of huishoudelijk werk net iets makkelijker bereikbaar te maken. Doordat je het uitklapt, kun je dit werk veilig doen. We hebben meerdere varianten. Een enkele keukentrap, een dubbele keukentrap die je van twee kanten kunt beklimmen en keukentrappen met een plateau.
 • Is de keukentrap opvouwbaar?
  • Onze keukentrappen zijn inderdaad opvouwbaar of eigenlijk inklapbaar. Zo berg je deze eenvoudig en handig op.
 • Wat is de breedte van een keukentrap?
  • Een keukentrap loopt altijd uit aan de onderkant. Dat betekent dat de onderkant breeder is dan de bovenkant. Daardoor heeft iedere trap zijn eigen breedte. Wil je advies? Bel ons dan even.
 • Wat kost een keukentrap?
  • Je hebt al een keukentrap voor 97 euro. Deze trap met drie treden mag je zelfs volledig gebruiken. Dat wil zeggen dat je op de bovenste trede mag staan. Uiteindelijk bepaald het type en afmeting de prijs van je nieuwe keukentrap.
 • Hoeveel treden heeft een huishoudtrap?
  • Keukentrappen worden geleverd van 3 treden tot en met 12 treden. Dat geldt voor alle soorten Van Eldik keukentrappen.
 • Wat is een goede keukentrap?
  • Je bepaalt zelf welke trap het beste geschikt is voor jou klus. Dat bepaald wat een goede keukentrap is. Wil je een plateau waarop je spullen kunt neerzetten? Wil je de trap van beide zijden kunnen oplopen? Of kies je voor een enkele keukentrap. Wil je advies? Bel ons, we zitten voor je klaar!
 • Is een houten keukentrap stevig?
  • Al onze keukentrappen zijn stevig. Dat is makkelijk gezegd natuurlijk. Gelukkig hebben we daarvoor normeringen die opgesteld zijn door de overheid. Al onze producten voldoen aan de professionele norm.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »