Houten ladder 3 meter

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€105,00

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €150

  • Klanten geven ons een 9,7!
  • snelle levering of zelfde dag afhalen in Ochten
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €150
  • De fabrikant van houten ladders
  • Fysieke winkel in Ochten
  • Eigen werkplaats

Productinformatie

Houten ladder van 3 meter

De houten ladder van 3 meter heeft 11 sporten. Deze praktische enkele ladder is handig in gebruik voor zowel binnen als buiten.

Maten van de ladder

Een 3 meter ladder is 37 centimeter breed. Dat is de buitenmaat. De binnenmaat van deze lader is 31 centimeter. Dat betekent dat de ladderboom van deze 3 meter step ladder 3 centimeter breed zijn. Met iedere sport die je naar boven gaat bij deze ladder ga je 25 centimeter omhoog. Dit wordt de optrede van een ladder genoemd. Je mag deze ladder tot een hoogte van 2 meter beklimmen om nog veilig te kunnen werken. Tel je daar je lichaamslengte bij op, dan heb je de werkhoogte.

Praktische ladder

Omdat deze ladder een 3 meter hoog is kan je hem zowel voor binnen als buiten gebruiken. Deze ladder is makkelijk te hanteren en te verplaatsen. Hierdoor steek je hem bijvoorbeeld makkelijk in het trappengat in je huis. Of wanneer je een vide of zolder hebt waar je een ladder voor nodig hebt. Ook dan is deze enkele ladder van 3 meter een zeer goede oplossing. Buiten gebruik je de ladder niet alleen om ramen te zemen of te schilderen. Je plaatst hem ook praktisch tegen een heg of in een boom. Met deze 3 meter step ladder wordt het snoeien dus een eenvoudige klus.

Onderhoud van de ladder

Houten ladders kun je prima buiten gebruiken. Wanneer je zorgt dat je hem na gebruik even helemaal schoonmaakt en daarna droogt weglegt, gaat deze ladder levenslang mee. Dat opbergen gaat makkelijk met een enkele ladder van 3 meter. Zijn formaat zorgt ervoor dat hij makkelijk in de schuur of garage past. Het is aan te raden om de ladder een keer per jaar helemaal na te lopen om te zien of er geen scheuren zijn ontstaan. Of misschien moet hij een keer opnieuw in de lijnolie. Heb je liever dat wij de houten ladder van 3 meter nakijken voor je? Bel ons dan voor het maken van een afspraak.

Koop je houten ladder 3 meter bij van Eldik Ladders

De houten ladders worden bij Van Eldik al meer dan 100 jaar in de eigen werkplaats in Ochten gemaakt. Dat betekent dat je de ladder aanschaft bij de makers. Zo ben je gegarandeerd van een veilige en professionele houten ladder. Heb je vragen over welke ladder het meest geschikt is voor jou? Bel ons dan helpen we je graag.

Plus- en minpunten

  • Snel verplaatsbaar, Handig op te bergen, Binnen en buiten te gebruiken.
  • Te kort om goed bij je raamkozijn te komen

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Je bespaart met deze bundel

Je bespaart met deze bundel