Boomladder

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€140,00

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €150

  • Klanten geven ons een 9,7!
  • snelle levering of zelfde dag afhalen in Ochten
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €150
  • De fabrikant van houten ladders
  • Fysieke winkel in Ochten
  • Eigen werkplaats

Productinformatie

Boomladder

Een boomladder is een houten ladder die gemaakt is om handig in bomen te kunnen klimmen. Doordat de ladder van hout is voorkom je hiermee beschadiging van je boom. De bast van de boom wordt niet beschadigd wanneer je deze boomladder erin plaats. Dus koop je een boomladder wanneer je met bomen aan de slag gaat.

Maat bepalen van de ladder

Ga je een boomladder kopen dan is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Dat bepaal je door het hoogste punt op te meten waar je bij moet kunnen komen. Stel dat dit 4 meter is. Daarna bepaal je de lengte van de boomladder. Dat is natuurlijk geen 4 meter. Een ladder moet je schuin plaatsen zodat je niet onderuit kunt glijden. Dat betekent dat je bij deze lengte ongeveer 75 centimeter op moet tellen. Om veilig te kunnen werken is de regel dat je de bovenste 4 sporten niet gebruikt. Dat betekent een afstand van ongeveer 75 centimeter. In totaal tel je dus 150 centimeter op bij je maximale hoogte. Dat betekent dat je een boomladder van 550 centimeter nodig hebt. 

Decoratieve ladder

Naast praktisch zijn deze houten ladders zeer decoratief. Het hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling wat een mooie aanvulling is in je tuin. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om accessoires aan deze ladder te hangen. Zo zien we veel van onze ladders terug met mooie lampen erin of met hangplanten eraan. Dus koop je een boomladder dan heb je naast een handig hulpmiddel ook een mooie decoratie in je tuin.

Afmetingen van een boomladder

Een boomladder is te koop van 6 sporten tot en met 23 sporten. Tussen iedere sport zit een afstand van 20 centimeter. Dat betekent dat je met iedere sport steeds 20 centimeter omhoog gaat. Dit wordt de optrede van een ladder genoemd. De breedte van de ladder hangt af van de lengte. Tot en met 12 sporten is de breedte 37 centimeter. Vanaf 12 sporten tot en met 23 sporten is deze breedte 41 centimeter.

Onderhoud van de ladder

Ieder ladder die onze werkplaats verlaat wordt behandeld met een speciale olie. Deze olie voorkomt uitdroging. Daarnaast zorgt het voor bescherming tegen weersomstandigheden. Het is verstandig om de boomladder jaarlijks te behandelen met deze olie. Dat verlengd de levensduur van deze mooie ladder.

Koop je boomladder bij Van Eldik Ladders

Ook een boomladder koop je bij Van Eldik Ladders uit Ochten. In ons magazijn staan deze ladders vaak gewoon op voorraad. Dat betekent dat je snel je nieuwe ladder in je tuin hebt staan. Heb je vragen over de aanschaf van deze ladder of wil je misschien maatwerk? Ook dan helpen we je graag. Neem contact op met onze medewerkers of kom langs in de werkplaats. De koffie staat klaar!

Plus- en minpunten

  • Voorkomt beschadiging van bomen
  • makkelijk te verplaatsen
  • duurzaam
  • Let goed op de juiste lengte!

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Je bespaart met deze bundel