Houten driedelige uitgebogen uitschuifladder

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€430,00

Levertijd

2-3 werkdagen

Verzendkosten

Gratis bezorging

  • Klanten geven ons een 9,7!
  • snelle levering of zelfde dag afhalen in Ochten
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €150
  • De fabrikant van houten ladders
  • Fysieke winkel in Ochten
  • Eigen werkplaats

Productinformatie

Een uitschuifbare ladder met drie delen

De uitschuifladder heeft als unieke eigenschap dat je hem in een A-stand kan zetten. In de A-stand heb je de mogelijkheid om hem aan beide zijden te beklimmen. Naast een ladder die je uitschuift om tegen een muur te plaatsen, kun je hem dus ook vrij neerzetten.

Verschillende maten uitschuifladders

Bij Van Eldik Ladders zijn uitschuifladders  verkrijgbaar in verschillende maten. Zo hebben wij uitschuifladders van 2×6 sporten tot en met 3×16 sporten. De meest populaire afmetingen uit ons assortiment zijn:

Uitschuifladder 2×8 sporten
Uitschuifladder 2×10 sporten
Uitschuifladder 2×12 sporten

De langste uitschuifladder in het assortiment is de 3×16 uitschuifladder, die een bereik heeft van 11 meter. Omdat de uitschuifladders gemakkelijk in te schuiven zijn, besparen ze veel ruimte. Zo heeft een ladder van 2×6 sporten een uitschuifbereik van 275 cm, terwijl hij ingeschoven maar 175 cm is. De optrede van de uitschuifladder (de afstand van de bovenkant van de sport tot de bovenkant van de volgende sport) is 25 cm.

De ladder kan worden opgestoken tegen een gevel of in A-stand (op zichzelf staand) worden geplaatst. Vanaf de 3x10 wordt deze ladder met gevelrollen geleverd.

De bewerking van de ladders

Bij Van Eldik Ladders krijgt iedere ladder verschillende bewerkingen. Nadat het hout eerst machinaal geschaafd en geboord is, worden de elementen verlijmd en hydraulisch samengeperst. Vervolgens volgt het schuren en de intensieve behandeling met lijnolie. Dit zorgt niet alleen voor een fraai kenmerkend uiterlijk, ook zorgt het voor souplesse en stabiliteit. De ladders van Van Eldik gaan niet voor niets zo lang mee! Daarnaast zijn de ladders geproduceerd met de hoogste veiligheidsnormen, waardoor ze over onbetwiste kwaliteit en betrouwbaarheid beschikken.

Alle zorgvuldige behandelingen tijdens het productieproces dragen bij aan de onbetwiste kwaliteit en betrouwbaarheid. Van Eldik Ladders voldoen bij aflevering stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidsnormen volgens het NEN2484 certificaat.

Uitschuifladder kopen bij Van Eldik Ladders

Wil jij een uitschuifladder kopen van Van Eldik Ladders? Wij helpen jou graag verder! Daarnaast geven we vijf jaar garantie op iedere trap of ladder die jij bij ons aanschaft. Heb je een bestelwaarde van meer dan €150,-? Dan verzenden wij jouw bestelling helemaal gratis. Binnen vijf werkdagen heb jij jouw ladder in huis.

Heb jij nog vragen over onze uitschuifladder of andere producten? Neem gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen jou graag verder!

Plus- en minpunten

  • Handige wieltjes die hanig over de muur rollen
  • Lange ladder maar toch makkelijk op te bergen
  • Maatwerk mogelijk
  • Door de meerdere delen is de ladder relatief zwaar

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Je bespaart met deze bundel