Houten tweedelige uitgebogen uitschuifladder

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€290,00

Levertijd

2-3 werkdagen

Verzendkosten

Gratis bezorging

  • Klanten geven ons een 9,7!
  • snelle levering of zelfde dag afhalen in Ochten
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €150
  • De fabrikant van houten ladders
  • Fysieke winkel in Ochten
  • Eigen werkplaats

Productinformatie

Uitgebogen uitschuifladder

De uitgebogen uitschuifladder is een ladder die je kunt uitschuiven (opsteken) en in A-stand kunt zetten. In de A-stand heb je de mogelijkheid om hem aan beide zijden te beklimmen. Naast een ladder die je uitschuift om tegen een muur te plaatsen, kun je hem dus ook vrij neerzetten.

De makers van houten ladders 

Van Eldik Ladders verkoopt trappen en ladders voor iedere situatie. Wij voeren het ambacht al sinds 1891 uit, waardoor we al 125 jaar lang ervaring hebben in het produceren van de beste trappen en ladders. Zo weten wij precies waar jij naar op zoek bent en kunnen we jou in elke situatie van advies voorzien. Onze uitschuifladders zijn ladders die uit te schuiven zijn en die je in een A-stand kunt zetten. Hierdoor kun je de ladder van beide zijden beklimmen, terwijl die stevig op de grond blijft staan. De uitschuifladder is dus vrij neer te zetten, maar ook eenvoudig tegen een muur te plaatsen. Daarom is de uitschuifladder geschikt voor veel verschillende situaties!

Verschillende maten uitschuifladders

Bij Van Eldik Ladders zijn uitschuifladders verkrijgbaar in verschillende maten. Zo hebben wij uitschuifladders van 2×6 sporten tot en met 3×16 sporten. De meest populaire afmetingen uit ons assortiment zijn:

UItschuifladder 2×8 sporten
Uitschuifladder 2×10 sporten
Uitschuifladder 2×12 sporten

De langste uitschuifladder in het assortiment is de 3×16 uitschuifladder , die een bereik heeft van 11 meter. Omdat de uitschuifladders gemakkelijk in te schuiven zijn, besparen ze veel ruimte. Zo heeft een ladder van 2×6 sporten een uitschuifbereik van 275 cm, terwijl hij ingeschoven maar 175 cm is. De optrede van de uitschuifladder (de afstand van de bovenkant van de sport tot de bovenkant van de volgende sport) is 25 cm.

De ladder kan worden opgestoken tegen een gevel of in A-stand (op zichzelf staand) worden geplaatst.

De bewerking van de ladders

Bij Van Eldik Ladders krijgt iedere ladder verschillende bewerkingen. Nadat het hout eerst machinaal geschaafd en geboord is, worden de elementen verlijmd en hydraulisch samengeperst. Vervolgens volgt het schuren en de intensieve behandeling met lijnolie. Dit zorgt niet alleen voor een fraai kenmerkend uiterlijk, ook zorgt het voor souplesse en stabiliteit. De ladders van Van Eldik gaan niet voor niets zo lang mee! Daarnaast zijn de ladders geproduceerd met de hoogste veiligheidsnormen, waardoor ze over onbetwiste kwaliteit en betrouwbaarheid beschikken.

Alle zorgvuldige behandelingen tijdens het productieproces dragen bij aan de onbetwiste kwaliteit en betrouwbaarheid. Van Eldik Ladders voldoen bij aflevering stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidsnormen volgens het NEN2484 certificaat.

Uitschuifladder kopen bij Van Eldik Ladders

Wil jij een uitschuifladder kopen van Van Eldik Ladders? Wij helpen jou graag verder! Daarnaast geven we vijf jaar garantie op iedere trap of ladder die jij bij ons aanschaft. Heb je een bestelwaarde van meer dan €150,-? Dan verzenden wij jouw bestelling helemaal gratis. Binnen vijf werkdagen heb jij jouw ladder in huis.

Heb jij nog vragen over onze uitschuifladder of andere producten? Neem gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen jou graag verder!

Plus- en minpunten

  • Touw als hulpmiddel om de ladder op te trekken
  • Kan in de A stand gezet worden
  • Breed en stevig stavlak
  • Door de meerdere delen is de ladder relatief zwaar

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Je bespaart met deze bundel