Ladder van 6 meter

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€460,00

Verzendkosten

Gratis bezorging

  • Klanten geven ons een 9,7!
  • snelle levering of zelfde dag afhalen in Ochten
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €150
  • De fabrikant van houten ladders
  • Fysieke winkel in Ochten
  • Eigen werkplaats

Productinformatie

Ladder 6 meter

Een ladder van 6 meter staat gelijk aan een ladder met 23 sporten. Houten ladders worden meestal gemeten in sporten. Het aantal sporten staat voor een bepaalde lengte in meters.

Maten van de ladder

De houten ladders worden in standaardmaten gemaakt. Zo is de kleinste ladder 1,50 meter en de langste ladder is 6 meter. De breedte van de ladder wordt bepaald door de lengte van de ladder. Zo is een ladder met een lengte tot en met 3,5 meter 37 centimeter breed. Een ladder met een lengte tot en met 6 meter is 41,5 centimeter breed. De optrede van een ladder, de optrede is de afstand die je overbrugt met iedere sport die je omhooggaat, is 25 centimeter. Hiermee kom je met een ladder van 6 meter al snel een werkhoogte van 7 meter. Uiteraard is dit afhankelijk van je eigen lengte. Een ladder van deze hoogte mag je ongeveer tot 5 meter hoogte beklimmen om nog veilig te kunnen werken. Tel daar je lichaamslengte bovenop en je hebt de werkhoogte.

Praktische ladder

Enkele houten ladders bestaan uit een deel. Dat betekent dat ze makkelijk te hanteren zijn. En ze zijn praktisch in gebruik. Je zet de ladder snel neer omdat het uit een deel bestaat. Deze ladder is ideaal wanneer je de dakgoot even snel moet leeghalen. Of wanneer je gaat schilderen is dit de perfecte ladder. Hij is namelijk snel te verplaatsen. Dat moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Hier leggen we je uit hoe je een ladder goed en veilig neerzet.

Ladder voor buiten

Ladders van deze lengte worden natuurlijk buiten gebruikt. En dat kan prima. Onze houten ladders kunnen tegen een stootje. Ze zijn behandeld met olie waardoor ze best nat mogen worden tijdens het klussen. Wanneer je klaar bent zorg er dan voor dat je de ladder even naloopt en eventueel schoonmaakt. Berg hem dan droog op, dan gaat hij een levenlang mee.

Koop je 6 meter ladder bij Van Eldik Ladders

Bij Van Eldik Ladders hebben we de meeste ladders gewoon op voorraad. Dat betekent dat je de ladder snel in huis hebt. Ga je een ladder van 6 meter kopen of huren? Kijk dan op onze website om de beste ladder voor jouw situatie uit te kiezen. We kunnen het ons voorstellen dat je nog vragen hebt over de aanschaf van je houten ladder. Dan kun je ons gewoon bellen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar.

Plus- en minpunten

  • Beschikbaar in 1 of meerdere delen
  • binnen en buiten te gebruiken
  • Ladders van deze lengte zijn wat zwaarder

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Je bespaart met deze bundel