Ladder 8 meter

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€655,00

Verzendkosten

Gratis bezorging

  • Klanten geven ons een 9,7!
  • snelle levering of zelfde dag afhalen in Ochten
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €150

Productinformatie

Ladder 8 meter

Een ladder van 8 meter bestaat uit meerdere delen. Wanneer je de delen over elkaar heen schuift kom je uit op een lengte van 8 meter.

Uitschuifbare ladders

Ga je een ladder van 8 meter kopen dan heb je keuze uit meerdere uitschuifbare ladders. Daarbij heb je aluminium – en houten uitschuifladders. Deze ladders zijn allebei in staat om je tot een werkhoogte van 8 meter te krijgen. Als tweede keuze kijk je naar de onderzijde van de ladder. Er zijn rechte – en uitgebogen uitschuifladders verkrijgbaar. De laatste keuze is het aantal delen van de ladder van 8 meter. Dit kunnen er twee of drie zijn.

Tweedelige ladder

Een lange ladder van 8 meter bereik je met een tweedelige ladder van 2x16 sporten. Omdat de optrede (de afstand tussen de sporten) verschilt per type trap kan dit afwijken. Zo is er een Dirks ladder van 2x12 die de 8 meter ook overbrugt. Deze ladders hebben een optrede van 40 centimeter (standaard is 25 centimeter). Met beide type ladders bereik je een werkhoogte van 8 meter op een veilige manier. Daarbij moet je uiteraard goed letten op de manier van plaatsen van de trap. Daarvoor hebben we op onze website een handig instructiefilmpje gemaakt.

Driedelige ladder

Bij een driedelige ladder bereik je een werkhoogte van 8 meter met een ladder van 3x12. Ook hiervoor geldt de afwijking in de optrede die we hiervoor benoemde. Bij het type ladder van Dirks bereik je deze 8 meter hoogte al bij een 3x9 ladder.

Koop je ladder van 8 meter bij Van Eldik Ladders

Ga je een ladder met een lengte van 8 meter kopen? Dan haal je deze bij Van Eldik Ladders. Zij hebben deze lange ladder van 8 meter vaak gewoon op voorraad. Heb je vragen over de juiste lengte van je ladder? Bel ons dan, we helpen je graag!

Plus- en minpunten

  • Uitschuifbaar tot grote hoogte
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Relatief zwaar

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Je bespaart met deze bundel