Ladder 5 meter (19 sporten)

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€385,00

Verzendkosten

Gratis bezorging

  • Klanten geven ons een 9,7!
  • snelle levering of zelfde dag afhalen in Ochten
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €150

Productinformatie

Ladder 5 meter

Een ladder van 5 meter bestaat uit 1 of meerdere delen. Heb je een ladder uit een deel dan verplaats je deze snel en handig. Een uitschuifbare ladder van 5 meter berg je daar en tegen weer makkelijk op.

Enkele of uitschuifbare ladder

De enkele ladder van 5 meter lang wordt gemaakt van aluminium of hout. Doordat hij uit een deel bestaat verplaats je hem zogezegd eenvoudig. De ladder van 5 meter hoog kan ook als uitschuifbare ladder geleverd worden. Hierbij schuiven de verschillende ladderdelen over elkaar om te de gewenste lengte van 5 meter te komen. Ook deze 5 meter ladder is leverbaar in aluminium en hout.

Voordelen van de uitschuifbare ladder

Een uitschuifbare ladder van 5 meter heeft nog een mooi voordeel. Je kunt deze ladder in de A-stand zetten. Hierbij zet je 1 deel aan de onderzijde los van de overige delen. De bovenkant blijft aan elkaar door een handige haak systeem. Hierdoor ontstaat dus de A-stand. Doordat je deze ladder zo kunt neerzetten is hij vrij te gebruiken. Dat wil zeggen dat je geen muur of boom nodig hebt om de ladder te gebruiken. Deze inklapbare ladder van 5 meter zet je handig naast het object waaraan je gaat werken.

Koop je 5 meter ladder bij van Eldik Ladders

Of je nu op zoek bent naar een houten- of aluminium 5 meter ladder. Bij Van Eldik Ladders ben je aan het juiste adres. We hebben deze ladders vaak gewoon op voorraad zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe ladder.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Je bespaart met deze bundel

Je bespaart met deze bundel