Gratis verzenden vanaf €150,-

5 jaar garantie

Hoge klantwaardering (9+)

aluminium ladder 4 meter

0 Product(en)
Sorteer op:

Een aluminium ladder van 4 meter is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Deze uitschuifbare ladders zijn een handig hulpmiddel bij het klussen.

 

Tweedelige aluminium ladder

De tweedelige ladders van aluminium bereiken een hoogte van 4 meter bij 2x7 of 2x8 sporten. De ladders van Dirks vormen hierop een uitzondering. Hierbij is de optrede langer (de afstand tussen de sporten). Hierdoor kom je met mindere delen al tot dezelfde ladderhoogte van 4 meter. De standaard aluminium ladder van 2x7 is ingeschoven slechts 250 centimeter. Dat betekent dat je deze ladder, ondanks zijn uitschuifbare lengte, toch makkelijk opbergt.

 

Driedelige aluminium ladder

Met een aluminium ladder uit drie delen haal je met 3x6 sporten al een afstand van 4 meter. Ingeschoven is dat slechts 175 centimeter. Ondanks dat de ladder uit drie delen bestaat is hij toch goed te hanteren. Zijn gewicht valt door het materiaal erg mee. Daardoor is het een praktische klustrap met een werkhoogte van 4 meter.

 

Special aluminium ladder

De fabrikant Dirks heeft nog een speciale 4 meter variant. De zogenaamde puntladder. Deze ladder bestaat uit meerdere (ongelijke) delen. Daardoor haal je met deze ladder ook een hoogte van 4 meter. Zo heb je de keuze uit een ladder die bestaat uit een deel met 6 sporten en een deel met 7 sporten. Het unieke kenmerk van deze ladder is de spitse punt. Deze punt zet je handig in de hoek van een kozijn of muur waardoor je stevig staat. Ook op vier meter hoogt.

 

Koop je 4 meter aluminium ladder bij Van Eldik Ladders

Ga je een ladder van 4 meter kopen? Dan ben je bij Van Eldik Ladders aan het juiste adres. Ze hebben diverse soorten op voorraad zodat je direct aan de slag kunt. Twijfel je aan de juiste maat of heb je vragen over het gebruik van de ladder? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »