Wood Chips
usp-1
Sinds 1891

Met meer dan 125 jaar kennis, weten wij precies welke ladder of trap je nodig hebt. Altijd de beste keuze!

usp-2
Klanten waarderen ons

Bij ons kun je altijd uitgaan van een goede klantenservice en goede kennis. We worden door onze klanten hoog beoordeeld en staan altijd voor je klaar!

usp-3
5 jaar garantie

Ongeacht naar wat voor ladder of trap je op zoek bent, bij ons ontvang je 5 jaar garantie. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de beste ladder hebt voor iedere situatie!

aluminium ladder 3 meter

0 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken

Aluminium ladder 3 meter

De aluminium ladder van 3 meter is een praktische ladder voor klussen in en om het huis. Vanwege het materiaal waar de ladder van gemaakt is hij heel makkelijk te hanteren.

 

Maten van de ladder

Een enkele aluminium ladder van 3 meter hoog is 37 centimeter breed. Bij deze lengte heeft de ladder 12 sporten. Met iedere sport ga je 25 centimeter omhoog. Nog een voordeel van deze 3 meter aluminium ladder is de breedte van de sporten. Die zijn namelijk 4 centimeter. Dat is net een centimeter breder dan de houten variant.

 

Rechte ladder of uitgebogen ladder

Er zijn twee soorten rechte ladders te krijgen: de uitgebogen – en rechte ladder. Waarschijnlijk zal je direct begrijpen dat de rechte ladder recht is. Dat wil zeggen dat de ladderbomen parallel aan elkaar lopen. Bij de uitgebogen variant is de onderkant breder dan de bovenkant. De ladderbomen zijn dus gebogen. Dit zorgt voor een breder stavlak en daardoor meer stabiliteit bij het plaatsen van de ladder. Wanneer je een keuze gaat maken bedenk dan wat het stavlak gaat zijn. Heb je veel ruimte dan is een uitgebogen 3 meter step aluminium ladder wellicht de beste keus. Heb je wat minder ruimte voor het plaatsen van de ladder kies dan voor een rechte ladder.

 

Handige ladder

Het aluminium zorgt ervoor dat de ladder lichter is dan zijn houten variant. Dat betekent dat je hem makkelijk verplaatst. Daardoor zijn deze 3 meter ladders zo handig in gebruik. Je verplaatst hem snel wanneer je buiten bijvoorbeeld aan het schilderen bent. Of wanneer je onderhoud aan de heg uitvoert zal deze handige ladder ervoor zorgen dat je overal makkelijk bij kan.

 

Aluminium ladder van 3 meter kopen

Naast houten ladders heeft Van Eldik Ladders een groot assortiment aan aluminium ladders gewoon op voorraad. Dat betekent dat je de ladder snel in huis hebt nadat je deze hebt besteld. Heb je vragen over onze ladders of heb je advies nodig welke ladder het meest geschikt is voor jouw situatie? Bel ons dan. Of maak een afspraak om langs te komen in onze werkplaats. De koffie staat klaar.