VOORJAARSACTIE - GRATIS BEZEM BIJ DE PLUKADDERS!

Wood Chips
usp-1
Sinds 1891

Met meer dan 125 jaar kennis, weten wij precies welke ladder of trap je nodig hebt. Altijd de beste keuze!

usp-2
Klanten waarderen ons

Bij ons kun je altijd uitgaan van een goede klantenservice en goede kennis. We worden door onze klanten hoog beoordeeld en staan altijd voor je klaar!

usp-3
5 jaar garantie

Ongeacht naar wat voor ladder of trap je op zoek bent, bij ons ontvang je 5 jaar garantie. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de beste ladder hebt voor iedere situatie!

Ladders 3 meter

1 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
Ladder van 3 meter
|
Op voorraad

Ladder van 3 meter
€152,50 €126,03 Excl. BTW

Een ladder van 3 meter hoog is een handig hulpmiddel voor in en om het huis. Hij is handig te verplaatsen en je bergt hem met deze lengte makkelijk op.

 

Enkele ladder van 3 meter

Een 3 meter ladder is verkrijgbaar in meerdere typen. Het belangrijkste onderscheid zit in de keuze van het materiaal: hout of aluminium. De enkele ladder van hout van 3 meter bestaat uit 11 sporten. Met de duitse enkele ladder bereik je deze afstand al met 10 sporten. Wanneer je kiest voor een aluminium ladder van 3 meter wordt de optrede belangrijk (dit is de afstand tussen de sporten). Bij de aluminium ladder van Dirks is deze optrede 40 centimeter. Dan bereik je de hoogte van 3 meter sneller dan bij een standaard optrede van 25 centimeter.

 

Uitschuifbare ladder

Met een uitschuifbare ladder bereik je de hoogte van 3 meter met een 2x6 sporten of 2x7 sporten. Het voordeel van de uitschuifbare ladders is de opbergruimte. Ingeschoven is de 2x6 slechts 175 centimeter hoog. Dat betekent dat deze ladder weinig ruimte in beslag neemt in je schuur.

 

Koop je ladder van 3 meter bij Van Eldik ladders

Ook een ladder van 3 meter lengte koop je bij Van Eldik Ladders. Vaak gewoon uit voorraad. Of heb je vragen over het gebruik van deze ladder? Maak een afspraak in onze werkplaats of bel ons. We staan voor je klaar!