Gratis verzenden vanaf €150,-

5 jaar garantie

Hoge klantwaardering

Kledingladders

1 Product(en)

De houten kledingladder is een handig hulpmiddel in huis. In plaats van je kleren te laten rondslingeren in de kamer heb je nu een ideale plaats om je kleren aan op te hangen.

Sorteer op:

Handige ladders voor je kleding

Ben jij op zoek naar een houten kledingladder? Dan ben je bij Van Eldik Ladders aan het goede adres! Sinds 1891 beoefenen wij het mooie ambacht, waardoor we al ruim 125 jaar ervaring hebben in het maken van de mooiste houten ladders en trappen. Hierdoor kunnen we jou in iedere situatie voorzien van een geschikte trap of ladder. Wil jij een functionele ladder die ook erg decoratief is? Dan is een houten kledingladder echt iets voor jou. De houten kledingladder is gemaakt van mooi Oregon Pine hout en is verkrijgbaar in verschillende maten. Er zit daarom altijd een passend exemplaar voor jou bij! Kijk snel verder op de pagina voor al onze mogelijkheden.

Het gebruik van een kledingladder

Wil jij het interieur van jouw slaapkamer graag vernieuwen? Dan is een kledingladder van hout een onmisbaar decoratiestuk. De ladder voor kleding past in veel verschillende interieurs. De kledingladder is gemakkelijk tegen de muur aan te zetten in de slaapkamer en is licht van stuk. Daarom is deze ook makkelijk te verplaatsen. Heb je genoeg van de enkele ladder in de slaapkamer? Dan past de houten kledingladder prima in de badkamer, waar het ook als handdoekladder kan dienen. Hier kun je verschillende accessoires aan hangen, natuurlijk helemaal naar jouw eigen smaak.

De bewerking van een houten kledingladder

Bij Van Eldik Ladders hebben we ons eigen productieproces ontwikkeld. Hierdoor beschikken de ladders over een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Allereerst worden de ladders machinaal geboord en geschaafd. Vervolgens worden alle losse elementen verlijmd, waarna de ladders door de hydraulische pers gaan. Tot slot worden de ladders geschuurd en intensief behandeld met lijnolie. Dit zorgt ervoor dat het hout niet uitdroogt en voor souplesse, stabiliteit en het fraaie kenmerkende uiterlijk. 

Kledingladder kopen bij Van Eldik Ladders

Wil jij een houten kledingladder kopen? Dan helpt Van Eldik Ladders jou graag verder! Bij aankoop van een ladder voor kleding krijg je bij ons standaard een garantie van vijf jaar. Ook verzenden wij de ladder gratis bij een minimale bestelwaarde van € 150,-. Omdat de houten ladders verzonden worden in extra beschermend materiaal, komen ze altijd onbeschadigd bij jou aan. Koop dus nu een houten kledingladder bij Van Eldik Ladders!

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze houten kledingladder, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder en geven deskundig advies waar nodig.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »