Opsteekladder

232,00569,00

Opsteekladder

De opsteekladder is een tweedelige ladder. Daardoor noemt men het vaak een uitschuifladder. De opsteekladder of uitschuifladder is verkrijgbaar in 2×6 sporten tot en met 2×16 sporten.

Een opsteekladder van 2×6 sporten is ingeschoven 175 cm hoog. Een uitgeschoven opsteekladder van 2×6 sporten is 275 cm hoog. De optrede van de opsteekladder is 25 cm. De optrede is de afstand van de bovenkant van de sport tot de bovenkant van de volgende sport. Het voordeel van een opsteekladder is zijn beperkte ruimte wanneer de ladder is opgeborgen. Hiermee profiteer je van een lange ladder die ingeschoven goed hanteerbaar is.

Wissen
Verder winkelen Categorie: Tags: , , Brand: Van Eldik Ladders
Van Eldik Ladders maakt ladders en trappen. In 1891 zijn we begonnen als wagenmakers. Omdat we midden in de Betuwe gevestigd zijn was het niet raar dat mensen gingen vragen naar fruitladders. Inmiddels is van Eldik Ladders een van de laatste houten ladder maker van Nederland.
EAN: 9507283563723

Beschrijving

Opsteekladder

Opsteekladder of uitschuifladder van Van Eldik Ladders worden gemaakt van verschillende soorten hout. De bomen zijn gemaakt van Oregon Pine of Southern Yellow Pine. De sporten van de opsteekladder zijn gemaakt van essenhout.

Maten

De opsteekladder uitschuifladder is een tweedelige ladder. Daardoor noemt men het vaak een uitschuifladder. De opsteekladder of uitschuifladder is verkrijgbaar in 2×6 sporten tot en met 2×16 sporten. Een opsteekladder van 2×6 sporten is ingeschoven 175 cm hoog. Een uitgeschoven opsteekladder van 2×6 sporten is 275 cm hoog. De optrede van de opsteekladder is 25 cm. De optrede is de afstand van de bovenkant van de sport tot de bovenkant van de volgende sport. Het voordeel van een opsteekladder is zijn beperkte ruimte wanneer de ladder is opgeborgen. Hiermee profiteer je van een lange ladder die ingeschoven goed hanteerbaar is.

Bewerking

Iedere ladder  krijgt verschillende bewerkingen. Na het machinaal schaven en boren, worden de elementen verlijmd en hydraulisch samengeperst. Dan volgt het schuren en de intensieve behandeling met lijnolie. Daardoor krijgen de Van Eldik ladders hun fraaie kenmerkende uiterlijk. Maar ook zeker de souplesse en stabiliteit. Een garantie voor de lange termijn!

Alle zorgvuldige behandelingen tijdens het productieproces dragen bij aan de onbetwiste kwaliteit en betrouwbaarheid. Van Eldik Ladders voldoen bij aflevering stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidsnormen volgens het NEN2484 certificaat.

Van Eldik ladders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik

Afmetingen

Delen

Opsteek 2×6, Opsteek 2×7, Opsteek 2×8, Opsteek 2×9, Opsteek 2×10, Opsteek 2×11, Opsteek 2×12, Opsteek 2×13, Opsteek 2×14, Opsteek 2×15, Opsteek 2×16

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opsteekladder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *