Ladder afhouder

69,00

Een ladder afhouder voor een enkele ladder maakt je klus nog eenvoudiger. Met de ladder afhouder creëer je een afstand tussen de ladder en de muur van ongeveer 50 cm. Hierdoor kom je eenvoudiger bij de dakgoot. Daarnaast wordt de afhouder veel gebruikt door schilders. Je kunt er makkelijk je spullen op kwijt.

Bewerking

Alle producten van Van Eldik Ladders krijgen verschillende bewerkingen. Na het machinaal schaven en boren, worden de elementen verlijmd en hydraulisch samengeperst. Dan volgt het schuren en de intensieve behandeling met lijnolie. Daardoor krijgen ze hun fraaie kenmerkende uiterlijk. Maar ook zeker de souplesse en stabiliteit. Een garantie voor de lange termijn! Alle zorgvuldige behandelingen tijdens het productieproces dragen bij aan de onbetwiste kwaliteit en betrouwbaarheid. Van Eldik Ladders voldoen bij aflevering stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidsnormen volgens het NEN2484 certificaat.Van Eldik ladders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik.

Verder winkelen Categorie: Tags: , Brand: Van Eldik Ladders
Van Eldik Ladders maakt ladders en trappen. In 1891 zijn we begonnen als wagenmakers. Omdat we midden in de Betuwe gevestigd zijn was het niet raar dat mensen gingen vragen naar fruitladders. Inmiddels is van Eldik Ladders een van de laatste houten ladder maker van Nederland.
EAN: 9503423554439

Beschrijving

Ladder afhouder

Een ladder afhouder voor een enkele ladder maakt je klus nog eenvoudiger. Met de ladder afhouder creëer je een afstand tussen de ladder en de muur van ongeveer 50 cm. Hierdoor kom je eenvoudiger bij de dakgoot. Daarnaast wordt hij veel gebruikt door schilders. Je kunt er makkelijk je spullen op kwijt.

Bewerking

Alle producten van Van Eldik Ladders krijgen verschillende bewerkingen. Na het machinaal schaven en boren, worden de elementen verlijmd en hydraulisch samengeperst. Dan volgt het schuren en de intensieve behandeling met lijnolie. Daardoor krijgen ze hun fraaie kenmerkende uiterlijk. Maar ook zeker de souplesse en stabiliteit. Een garantie voor de lange termijn! Alle zorgvuldige behandelingen tijdens het productieproces dragen bij aan de onbetwiste kwaliteit en betrouwbaarheid. Van Eldik Ladders voldoen bij aflevering stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidsnormen volgens het NEN2484 certificaat.Van Eldik ladders en ladder afhouders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ladder afhouder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *