Handdoek ladder

99,00

De van Eldik Ladders handdoekladder is een handig accessoir voor je badkamer.

Verder winkelen Categorieën: , Brand: Van Eldik Ladders
Van Eldik Ladders maakt ladders en trappen. In 1891 zijn we begonnen als wagenmakers. Omdat we midden in de Betuwe gevestigd zijn was het niet raar dat mensen gingen vragen naar fruitladders. Inmiddels is van Eldik Ladders een van de laatste houten ladder maker van Nederland.
EAN: 9502912916260

Beschrijving

Handdoek ladder

De handdoek ladder van hout is een handig accessoir voor je badkamer. De ladder is breder dan de standaard ladder, dat is wel zo handig voor het ophangen van de handdoeken. In de praktijk wordt de ladder ook gebruikt als decoratie in de woonkamer.

Aan de onderkant van de handdoek ladder worden rubberen voetjes gemonteerd zodat de ladder stevig blijft staan. De ladderbomen zijn gemaakt van Oregon Pine of Southern Yellow Pine. De sporten van de ladder zijn gemaakt van essenhout.

Afmeting

Lengte: 177 cm
Breedte: 48 cm
Dikte van de ladderboom: 7 cm
Breedte van de sport: 5 cm uitlopend naar 6 cm
Wanneer je de handdoek ladder aan de onderzijde 40 cm van de muur af zet, dan komt de ladder tot een hoogte van 170 cm.

BEWERKING

Een ladder Van Eldik Ladders krijgen verschillende bewerkingen. Na het machinaal schaven en boren, worden de elementen verlijmd en hydraulisch samengeperst. Dan volgt het schuren en de intensieve behandeling met lijnolie. Daardoor krijgen de Van Eldik ladders hun fraaie kenmerkende uiterlijk. Maar ook zeker de souplesse en stabiliteit. Een garantie voor de lange termijn! Alle zorgvuldige behandelingen tijdens het productieproces dragen bij aan de onbetwiste kwaliteit en betrouwbaarheid. Van Eldik Ladders voldoen bij aflevering stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidsnormen volgens het NEN2484 certificaat.Van Eldik ladders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik.

 

Afmetingen

Afmetingen177 × 48 × 177 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handdoek ladder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *