Zoldertrap grenen

135,00315,00

Zoldertrap grenen

De grenen zoldertrap is een stevige, verplaatsbare trap voor je zolder of opslag. Omdat hij niet vast staat zoals een vaste trap kun je hem eenvoudig opbergen. Wanneer je de trap vast wilt haken bestel dan de bevestigingsrail met een set haken mee. De grenen zoldertrap is in diverse maten verkrijgbaar. We hebben een handige maattabel voor je gemaakt zodat je zeker weet dat je de goede trap bij ons besteld.

Maattabel zoldertrappen 

 

Wissen
Verder winkelen Categorie: Tags: , , Brand: Van Eldik Ladders
Van Eldik Ladders maakt ladders en trappen. In 1891 zijn we begonnen als wagenmakers. Omdat we midden in de Betuwe gevestigd zijn was het niet raar dat mensen gingen vragen naar fruitladders. Inmiddels is van Eldik Ladders een van de laatste houten ladder maker van Nederland.
EAN: 9503755447966

Beschrijving

Zoldertrap grenen

Van Eldik ladders zoldertrappen zijn van twee houtsoorten gemaakt: met beuken– of grenenhout. De beukenhouten zoldertrap is donkerder van kleur dan de grenenhouten. Beukenhouten zoldertrappen hebben iets minder tekening van de nerf van het gebruikte hout. Houdt er rekening mee dat een beukenhouten zoldertrap zwaarder is. Beide trappen zijn gelijk als het gaat om stevigheid en degelijkheid.

Van Eldik ladders zoldertrappen zijn verkrijgbaar van 6 tot en met 18 treden. Per trede is de optrede 20 cm. De optrede is de afstand van de bovenkant van de trede tot de bovenkant van de volgende trede. De treden hebben een sta vlak van 8 cm. De breedte van zowel de grenenhouten als de beukenhouten zoldertrap is 40 cm.

Gebruik

De zoldertrap is het meest binnenshuis gebruikt. De toepassingen zijn echter divers. Zoals de naam het zegt zijn de zoldertrappen in gebruik als trap naar de zolder. Wanneer je een vide in huis hebt is de zoldertrap een handig hulpmiddel. De zoldertrap wordt veel gebruikt als trap voor de boekenkast, daarmee wordt het een boekenkasttrap of boekenkastladder. De zoldertrap van zes trede is veel gebruikt als trap voor een stapelbed. Van Eldik ladders zoldertrappen beuken– of grenenhout hebben door haar veelzijdige gebruik intussen meerdere namen gekregen: boekenkasttrap, boekenkastladder, videtrap, hoogslapertrap, molenaarstrap, steektrap…enz.

Bevestigen

Van Eldik ladders zoldertrappen beuken– of grenenhout zijn met behulp van een optionele rail eenvoudig te bevestigen. We leveren er zelfs schroeven bij zodat hij snel te monteren is. De rail is verkrijgbaar in zwart of staal. De breedte is 60 cm of 125 cm. Let op dat je in combinatie met de bevestigingsrail een set haken erbij besteld. De verzending van de Van Eldik ladders zoldertrappen is in goede handen. Voor de zekerheid doen wij er extra beschermend materiaal omheen.

Veiligheid

Alle zorgvuldige behandelingen tijdens het productieproces dragen bij aan de onbetwiste kwaliteit en betrouwbaarheid. Van Eldik Ladders voldoen bij aflevering stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidsnormen volgens het NEN2484 certificaat.Van Eldik ladders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik.

Afmetingen

AfmetingenNiet beschikbaar
Zoldertrap

6 treden, 7 treden, 8 treden, 9 treden, 10 treden, 11 treden, 12 treden, 13 treden, 14 treden, 15 treden, 16 treden, 17 treden, 18 treden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoldertrap grenen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *