Bordes

31,00

Bordes

Bordes voor de werktrap of keukentrap.  Door het bordes bovenop de  werktrap of keukentrap te plaatsten, heb je een handig plek voor je spullen.

Verder winkelen Categorie: Brand: Van Eldik Ladders
Van Eldik Ladders maakt ladders en trappen. In 1891 zijn we begonnen als wagenmakers. Omdat we midden in de Betuwe gevestigd zijn was het niet raar dat mensen gingen vragen naar fruitladders. Inmiddels is van Eldik Ladders een van de laatste houten ladder maker van Nederland.
EAN: 9504691533942

Beschrijving

Bordes

Een bordes voor de keukentrap of werktrap.  Door het bordes bovenop de  werktrap of keukentrap te plaatsten, heb je een handig plek voor je spullen.

KEUKENTRAP

Zowel de keukentrap als een bordes van Van Eldik Ladders zijn gemaakt van grenenhout. De keukentrap wordt vaak huishoudtrap genoemd. Ze zijn verkrijgbaar van 3 tot en met 12 treden. Per trede is de optrede 20 cm. De optrede is de afstand van de bovenkant van de trede tot de bovenkant van de volgende trede. De treden hebben een sta vlak van 8 cm. Het bordes is bedoeld als een handig plankje voor de keukentrap. Het is niet bedoeld om op te gaan staan.

GEBRUIK VAN DE KEUKENTRAP

De keukentrap van Van Eldik Ladders is inklapbaar. Doordat je de keukentrap kunt inklappen is de keukentrap eenvoudig op te bergen. Het kost je niet veel ruimte. Bij de Van Eldik ladders keukentrap kun je een bordes bestellen. Een bordes is de werkbank van een keukentrap. Je kunt het plankje gebruiken om bijvoorbeeld een pot verf op te zetten. Of een emmer met sop. Keukentrappen worden gebruikt om eenvoudig je ramen te kunnen zemen. Je kunt de keukentrap net zo goed gebruiken voor het schilderwerk waar je net niet bij kunt. Een keukentrap maakt je klus net iets beter bereikbaar. Daarnaast hebben de houten trappen van Van Eldik ladders een groot voordeel; het hout zorgt voor een oppervlak dat niet snel glad zal worden. Dat is wel zo veilig.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bordes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *