Dubbeltrap

166,00275,00

Dubbeltrap

Een dubbeltrap is een keukentrap die je van beide zijde kunt beklimmen omdat ze aan beide zijden trede hebben. Dat betekent dat je bijvoorbeeld je beide benen op 1 zijde van de trap kunt plaatsen. Daardoor kun je nog handiger bij je klus komen.

Stevig

Dubbeltrappen hebben aan twee zijden treden. Je kunt ze van beide kanten beklimmen.  Omdat je je voeten aan beide zijden kunt neerzetten sta je stevig. Daarnaast hebben de houten trappen van Van Eldik ladders een groot voordeel; het hout zorgt voor een oppervlak dat niet snel glad zal worden. Dat is wel zo veilig. De dubbeltrap of keukentrap is verkrijgbaar van 3 tot en met 12 treden. Per trede is de optrede 20 cm. De optrede is de afstand van de bovenkant van de trede tot de bovenkant van de volgende trede. De treden hebben een sta vlak van 8 cm.

Wissen
Verder winkelen Categorie: Tags: , , Brand: Van Eldik Ladders
Van Eldik Ladders maakt ladders en trappen. In 1891 zijn we begonnen als wagenmakers. Omdat we midden in de Betuwe gevestigd zijn was het niet raar dat mensen gingen vragen naar fruitladders. Inmiddels is van Eldik Ladders een van de laatste houten ladder maker van Nederland.
EAN: 9501789855344

Beschrijving

Dubbeltrap

Een dubbeltrap is een keukentrap die je van beide zijde kunt beklimmen omdat ze aan beide zijden trede hebben. Dat betekent dat je bijvoorbeeld je beide benen op 1 zijde van de trap kunt plaatsen. Daardoor kun je nog handiger bij je klus komen.

Stevig

Dubbeltrappen hebben aan twee zijden treden. Je kunt ze van beide kanten beklimmen.  Omdat je je voeten aan beide zijden kunt neerzetten sta je stevig. Daarnaast hebben de houten trappen van Van Eldik ladders een groot voordeel; het hout zorgt voor een oppervlak dat niet snel glad zal worden, dat is wel zo veilig. De trap is verkrijgbaar van 3 tot en met 12 treden. Per trede is de optrede 20 cm. Dat is de afstand van de bovenkant van de trede tot de bovenkant van de volgende trede. De treden hebben een sta vlak van 8 cm.

Gebruik

Dubbeltrappen worden gebruikt om eenvoudig je ramen te kunnen zemen. Je kunt de dubbeltrap ook gebruiken voor het schilderwerk waar je net niet bij kunt. Een dubbeltrap maakt je klus net iets beter bereikbaar. De dubbeltrap is inklapbaar. Doordat je de dubbeltrap kunt inklappen is de dubbeltrap eenvoudig op te bergen. Het kost je niet veel ruimte.

Trappen en ladders

Van Eldik ladders maakt trappen en ladders. Wat is het verschil? Dat begint al bij de benaming van de onderdelen. Een trap heeft stijlen en treden. Deze zijn beide plat. Doordat de treden plat zijn is het veel eenvoudiger en comfortabel om op te staan. Het sta vlak is immers breed. Een trap wordt daarom vaak gebruikt als werkplek. Je zet de trap ergens neer om te werken waarbij je beide handen vrij hebt.

 

Afmetingen

AfmetingenNiet beschikbaar
Treden

2×3, 2×4, 2×5, 2×6, 2×7, 2×8, 2×9, 2×10, 2×11, 2×12

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dubbeltrap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *