Driepootladder

185,00379,00

Driepootladder

De driepootladder van Van Eldik ladders is de ultieme fruitladder. Door de derde poot kun je ze eenvoudig, vrij neerzetten.

Ze worden gemaakt van verschillende soorten hout. Voor deze ladder zijn de ladderbomen gemaakt van Oregon Pine of Southern Yellow Pine. Sporten zijn gemaakt van essenhout. De optrede van de ladder is 25 cm. De optrede is de afstand van de bovenkant van de sport tot de bovenkant van de volgende sport. Een driepootladder is verkrijgbaar in 7 sporten tot en met 16 sporten.

Plukladder of Fruitladder

De driepootladders van Van Eldikladders zijn de uitermate geschikt als plukladders. De ladder heeft spitse punten aan de onderkant van de bomen. Hierdoor zet je de driepootladder stevig in de grond. Het kenmerk van de driepootladder of plukladder is de derde poot. Deze poot zorgt ervoor dat je de ladder vrij kunt neerzetten. Daardoor is hij  uitermate geschikt om in de tuin of boomgaard te plaatsen. Het pluk- of snoeiwerk is hiermee heel gemakkelijk uit te voeren. Een driepootladder berg je eenvoudig op. De derde poot zet je met een handig mechanisme vast aan een sport waardoor je hem eenvoudig opbergt. Om je een goed beeld te geven hebben we een instructiefilmpje gemaakt.

Wissen
Verder winkelen Categorie: Tags: , , , , Brand: Van Eldik Ladders
Van Eldik Ladders maakt ladders en trappen. In 1891 zijn we begonnen als wagenmakers. Omdat we midden in de Betuwe gevestigd zijn was het niet raar dat mensen gingen vragen naar fruitladders. Inmiddels is van Eldik Ladders een van de laatste houten ladder maker van Nederland.
EAN: 9503138466249

Beschrijving

Driepootladder

De driepootladder van Van Eldik ladders is de ultieme fruitladder. Door de derde poot kun je ze eenvoudig, vrij neerzetten.

Ze worden gemaakt van verschillende soorten hout. Voor deze ladder zijn de ladderbomen gemaakt van Oregon Pine of Southern Yellow Pine. Sporten van de driepootladder zijn gemaakt van essenhout. De optrede van de ladder is 25 cm. De optrede is de afstand van de bovenkant van de sport tot de bovenkant van de volgende sport. Een driepootladder is verkrijgbaar in 7 sporten tot en met 16 sporten.

Plukladder of Fruitladder

De driepootladders van Van Eldik ladders zijn de uitermate geschikt als plukladders. De ladder heeft spitse punten aan de onderkant van de bomen. Hierdoor zet je de driepootladder stevig in de grond. Het kenmerk van de driepootladder of plukladder is de derde poot. Deze poot zorgt ervoor dat je de driepootladder vrij kunt neerzetten. Daardoor is hij  uitermate geschikt om in de tuin of boomgaard te plaatsen. Het pluk- of snoeiwerk is hiermee heel gemakkelijk uit te voeren. Een driepootladder berg je eenvoudig op. De derde poot zet je met een handig mechanisme vast aan een sport waardoor je hem eenvoudig opbergt.

Decoratief

Naast functioneel is de ladder ook nog decoratief. Hij staat goed in iedere tuin. Zo wordt de driepootladder zelfs gebruikt om er planten aan te hangen. Uiteraard mag hij niet ontbreken naast een mooie fruitboom!Driepootladder

Bewerking

Iedere ladder krijgt verschillende bewerkingen. Na het machinaal schaven en boren, worden de elementen verlijmd en hydraulisch samengeperst. Dan volgt het schuren en de intensieve behandeling met lijnolie. Daardoor krijgen de Van Eldik ladders hun fraaie kenmerkende uiterlijk. Maar ook zeker de souplesse en stabiliteit. Een garantie voor de lange termijn! Alle zorgvuldige behandelingen tijdens het productieproces dragen bij aan de kwaliteit en betrouwbaarheid. Van Eldik Ladders voldoen bij aflevering stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidsnormen volgens het NEN2484 certificaat.

Van Eldik ladders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik.

Afmetingen

AfmetingenNiet beschikbaar
Hoogte

7 sporten (200 cm), 8 sporten (225 cm), 9 sporten (250 cm), 10 sporten (275 cm), 11 sporten (300 cm), 12 sporten (325 cm), 13 sporten (350 cm), 14 sporten (375 cm), 15 sporten (400 cm), 16 sporten (425 cm)

1 beoordeling voor Driepootladder

  1. Johnny van de Voort

    De perfecte plukladder. En ook nog eens mooi in de tuin.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *