Bevestigingsrail (zwart of staal)

24,9544,95

Bevestigingsrail

Bevestigingsrail voor de zoldertrap. Hiermee zet je de zoldertrap veilig vast. Uiteraard is de zoldertrap te gebruiken zonder bevestigingsrail. Het geeft wel extra zekerheid wanneer je zeker bent dat de zoldertrap goed is bevestigd. De De rail wordt gemaakt van staal en daarna bewerkt (Ioniseren). Hierdoor krijgt de rail een mooie laag wat roestvorming voorkomt. De rail is verkrijgbaar in het zwart en in staal. Bestel de bijbehorende set haken mee.

Maten en kleuren

De bevestigingsrail voor de zoldertrap is verkrijgbaar in zwart of staal. Je kunt daarbij kiezen uit een rail van 60 cm of een rail van 125 cm.

Wissen
Verder winkelen Categorie: Tags: , Brand: Van Eldik Ladders
Van Eldik Ladders maakt ladders en trappen. In 1891 zijn we begonnen als wagenmakers. Omdat we midden in de Betuwe gevestigd zijn was het niet raar dat mensen gingen vragen naar fruitladders. Inmiddels is van Eldik Ladders een van de laatste houten ladder maker van Nederland.
EAN: 9507447554383

Beschrijving

Bevestigingsrail

Bevestigingsrail voor de zoldertrap. Hiermee zet je de zoldertrap veilig vast. Uiteraard is de zoldertrap te gebruiken zonder de rail. Het geeft wel extra zekerheid wanneer je zeker weet dat de zoldertrap goed is bevestigd met een ophangrail voor de zoldertrap.

Materiaal

De rail wordt gemaakt van staal en daarna bewerkt (Ioniseren). Hierdoor krijgt de bevestigingsrail voor de zoldertrap een mooie laag wat roestvorming voorkomt. De rail is verkrijgbaar in het zwart en in staal. Bestel de bijbehorende set haken mee. Je hebt keuze uit twee lengtes: een rail van 60 cm of een rail van 125 cm.

Zoldertrappen

De van Eldik ladders zoldertrappen zijn van twee houtsoorten gemaakt: met beuken– of grenenhout. De beukenhouten zoldertrap is donkerder van kleur dan de grenenhouten. Beukenhouten zoldertrappen hebben iets minder tekening van de nerf van het gebruikte hout. Houdt er rekening mee dat een beukenhouten zoldertrap zwaarder is. Beide trappen zijn gelijk als het gaat om stevigheid en degelijkheid. Van Eldik ladders zoldertrappen zijn verkrijgbaar van 6 tot en met 18 treden. Per trede is de optrede 20 cm. De optrede is de afstand van de bovenkant van de trede tot de bovenkant van de volgende trede. De treden hebben een sta vlak van 8 cm. De breedte van zowel de grenenhouten als de beukenhouten zoldertrap is 40 cm. Het maakt voor de bevestigingsrail niet uit of de trap van grenen- of beukenhout is.

Leuning

Heb je behoefte aan meer houvast en daarmee nog meer veiligheid? Bestel dan ook de leuning voor de zoldertrap mee. Ook de leuning is in verschillende maten verkrijgbaar. Daarnaast maakt het niet uit of je hem aan de linker of rechterkant van de trap plaatst. Samen met de ophangrail voor de zoldertrap zorgt dit voor de maximale veiligheid.

Afmetingen

Lengte

60 cm, 125 cm

Kleur

Staal, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bevestigingsrail (zwart of staal)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *